Άλεξ Χαντιτάτζι: Οι «τρελοί» φίλοι του ΑΟΚ, μ’ έκαναν κι εμένα «τρελό»

Ενθουσιασμένος ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟΚ, μίλησε για τους «τρελούς» φιλάθλους της ομάδας που φώναζαν ρυθμικά το όνομα του μετά το τέλος του αγώνα

Ενθουσιασμένος και εμφανώς ανακουφισμένος ήταν μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή ο Αλεξάντερ Χαντιτάτζι. Ο ιδιοκτήτης του ΑΟΚ μοίραζε συγχαρητήρια για τη νίκη στην ομάδα, αλλά και δέχτηκε τις επευφημίες του κόσμου, που σε κάποιες στιγμές φώναζε ρυθμικά το όνομα του. Στις δηλώσεις του μίλησε για την… «τρέλα» των φίλων του ΑΟΚ που την μετέδωσαν και σ’ αυτόν, ενώ τόνισε ότι η ομάδα θα μπορούσε να είχε πετύχει 4-5 γκολ.

Συγκεκριμένα είπε ότι: «Πέρασε πολύ καιρός (από την τελευταία επιτυχία της ομάδας), υποφέραμε πάρα πολύ, αλλά τελικά άξιζε τον κόπο! Η υποστήριξη των φίλων της Καβάλας ήταν απίστευτη από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην πόλη στις 5 Αυγούστου. Είναι παθιασμένοι, είναι «τρελοί» για την ποδοσφαιρική τους ομάδα και έτσι έκαναν κι εμένα «τρελό». Σήμερα ήταν μια κρύα ημέρα, αλλά ήταν πάλι στο γήπεδα, υποστήριξαν την ομάδα. Ανάμεσα τους ήταν πολλές γυναίκες, πολλά παιδιά, οικογένειες. Ήταν πολύ ωραίο που τους έβλεπα στις κερκίδες. Φώναζαν για την ομάδα, αγχωνόταν γι’ αυτήν και στο τέλος ευχαριστήθηκαν από την προσπάθεια και τη νίκη. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος γιατί η ομάδα μας έπαιξε γι’ αυτούς και για την Καβάλα. Ήταν μια μεγάλη μέρα για την Καβάλα και για όλους μας.

Υπήρχε άγχος, μιας και σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά οι παίκτες πέτυχαν τον στόχο τους. Και μάλιστα το έκαναν με ωραίο τρόπο, μιας και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ακόμα και 4-5 γκολ. Το να μπορέσουν να καταλαβαίνουν το στυλ του παιχνιδιού που θέλει να βλέπει ο Νούρι, όπως η κατοχή της μπάλας και ο έλεγχος του παιχνιδιού είναι μια πολύ ωραία διαπίστωση».