ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Την Τετάρτη 2/2 με την ΑΕΛ στη Λάρισα. Ορίστηκε εκ νέου με τον ΠΑΟΚ Β’

Συνεχίζεται το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας – Αποκτήθηκε ο νεαρός Κωνσταντίνος Μπογιατζόπουλος από τον Ηρακλή Καβάλας

Και την επόμενη εβδομάδα θα συνεχιστεί το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας της Καβάλας στο πρωτάθλημα της Super League 2, προκειμένου να καλυφθεί το χαμένο έδαφος από τα παιχνίδια που δε διεξήχθησαν λόγω κορονοϊού.

Έτσι λοιπόν, μετά τον αγώνα της Κυριακής (30/1) στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Ηρακλή το συγκρότημα του Αλεξάντερ Νούρι θα αγωνιστεί την προσεχή Τετάρτη 2/2 στη Λάρισα με την ΑΕΛ στο γήπεδο Αλκαζάρ για την 12η αγωνιστική. Το αναλυτικό πρόγραμμα των εξ αναβολής αναμετρήσεων που ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή έχει ως εξής:
Αναγ. Καρδίτσας – Πανσερραϊκός (11η αγωνιστική)
ΠΑΟΚ Β’ – Νίκη Βόλου (12η αγωνιστική)
Ολυμπιακός Β’ – Ξάνθη (12η αγωνιστική)
Τρίκαλα – Αλμωπός Αριδαίας (12η αγωνιστική)
Αλκαζάρ, ΑΕΛ –Καβάλα (12η αγωνιστική)
Απόλλων Λάρισας – Θεσπρωτός (12η αγωνιστική)
Πιερικός – ΠΟΤ Ηρακλής (13η αγωνιστική).

Κέρδισε και την υπόθεση με τον ΠΑΟΚ Β’

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να οριστεί και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’, που είχε αναβληθεί στις 29 Δεκεμβρίου, λόγω κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας στην αποστολή της ομάδας που έπρεπε να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Ο ΑΟΚ παρουσίασε όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και εξετάσεις από το Νοσοκομείο της Καβάλας και έτσι ο αθλητικός δικαστής τον απάλλαξε από την κατηγορία της μη συμμετοχής σε παιχνίδι του πρωταθλήματος χωρίς ανωτέρα βία. Η ανακοίνωση της απόφασης αναφέρει σχετικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας, απαλλάσσει την ΠΑΕ Καβάλα από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. Αποφαίνεται ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για τις 29.12.21 μεταξύ της ΠΑΕ Καβάλα και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β, ματαιώθηκε για λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ΠΑΕ Καβάλα. Διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ Καβάλα-ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β’».

Από τον Ηρακλή Καβάλας στην Κ 19 του ΑΟΚ ο Μπογιατζόπουλος

Εν τω μεταξύ στο έμψυχο υλικό του ΑΟΚ προστέθηκε ένα ακόμα ταλέντο, αυτή τη φορά από την Καβάλα. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Μπογιατζόπουλο από τον Ηρακλή Καβάλας. Η είδηση έγινε γνωστή με ανακοίνωση του ερασιτεχνικού συλλόγου της πόλης που αναφέρει ότι «ο Ηρακλής Καβάλας είναι σε ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη ένταξη του νεαρού ικανού κ ελπιδοφόρου νεαρού (γεν. 2004) Κωσταντίνου Μπογιατζόπουλου στη μεγάλη ομάδα της πόλης μας το ΑΟΚ! Αρχικά ενδεχόμενος στη Κ19 και με μεγάλες ικανότητες στο μέλλον να εξελιχθεί ως επαγγελματίας ! Κώστα η ποδοσφαιρική οικογένεια ως γέννημα θρέμμα που ήσουν σου εύχεται τη συνεχή, σταδιακή άνοδο γιατί έχεις όλες τις ικανότητες να τα καταφέρεις στο προσεχή μέλλον και σε επαγγελματικό επίπεδο»!