Χαντιτάτζι προς Δήμο Καβάλας: Κράτησα κάθε υπόσχεση που έδωσα. Κρατήστε κι εσείς τις δικές σας

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟΚ κατηγορεί τον Δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους για ανεκπλήρωτες υποσχέσεις σε ότι αφορά το «Ανθή Καραγιάννη»

Απογοητευμένος από την κατάσταση το «Ανθή Καραγιάννη» σε ότι αφορά τις υποδομές του σταδίου και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δηλώνει ο Άλεξ Χαντιτάτζι. Με επίσημη δήλωση του κατηγορεί τον Δήμο Καβάλα ότι δεν εκπλήρωσε τις υποσχέσεις που πήρε και τόνισε ότι ο ίδιος έχει εκπληρώσει κάθε υπόσχεση που έδωσε.

Η δήλωση του ισχυρού άνδρα της ομάδας αναφέρει σχετικά:

«Μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις στην Ελλάδα και την Καβάλα είναι οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις από την διοίκηση της πόλης, τον δήμαρχο και μερικούς δημοτικούς συμβούλους. Τον Αύγουστο του 2021 στην Καβάλα, ήρθα σε προφορική συμφωνία όπου  με την διοίκηση του Δήμου για την μακροχρόνια ενοικίαση του σταδίου, αναβαθμίσεις που περιλαμβάνουν τουαλέτες για γυναίκες και ΑΜΕΑ, όπως και εργασίες και επισκευές στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά από πολλούς μήνες τίποτα δεν άλλαξε. Τα ντους και τα αποδυτήρια έχουν γεμίσει μαύρη μούχλα. Μούχλα που μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα υγείας στους ποδοσφαιριστές μας και τους υπόλοιπους αθλητές της πόλης που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις. Οι τουαλέτες δεν λειτουργούν. Οι ποδοσφαιριστές μας δεν έχουν αρκετό ζεστό νερό στα ντους με αποτέλεσμα να πηγαίνουν σπίτια τους για να κάνουν ντους. Τα αποδυτήρια των διαιτητών και των φιλοξενούμενων είναι ακόμα χειρότερα.

Ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου είναι ο χειρότερος της κατηγορίας! Το πρωί της Παρασκευής, 18 ποδοσφαιριστές που δεν έχουν καμία σχέση με τον σύλλογο μας χρησιμοποιούσαν τον αγωνιστικό χώρο χωρίς να τους απαγορεύσει κάποιος την πρόσβαση. Εχθές μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο περίπου 50 παιδιά όπου έτρεχαν και έπαιζαν. Ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου είναι κατεστραμμένος.

Πιστεύετε πως αυτό θα μπορούσε να γίνει σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ ή άλλη επαγγελματική ομάδα; Γιατί 6 μήνες μετά δεν έχω στα χέρια μου την επίσημη ενοικίαση του σταδίου; Γιατί κάθε υπόσχεση που μου έχει γίνει από τον Δήμαρχο και την διοίκηση της πόλης δεν έχει υλοποιηθεί;

Ήρθα εδώ τον Αύγουστο του 2021 και κράτησα κάθε υπόσχεση που έκανα στην πόλη της Καβάλας. Αναμένω από την διοίκηση της πόλης να κάνει το ίδιο».