Άλεξ Χαντιτάτζι: 50.000 ευρώ για τη στήριξη των αθλητικών σωματείων της Καβάλας

Κάλεσμα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΟΚ προς τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης, σε συνάντηση και συνεργασία για να στηριχθεί η δράση τους

Μετά τα παράπονα που εξέφρασε προς τον Δήμο Καβάλας για την κατάσταση που επικρατεί στο «Ανθή Καραγιάννη» ο Άλεξ Χαντιτάτζι επιχειρεί άνοιγμα προς όλα τα αθλητικά σωματεία της περιοχής, καλώντας τους σε μια συνάντηση όπου θα συζητηθεί ένα σχέδιο δράσης προκειμένου να βοηθούν και να στηριχθούν στις δράσεις τους και έτσι να βοηθηθεί και η ίδια η τοπική κοινωνία της Καβάλας.

Με ανάρτησή του ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟΚ τονίζει ότι η ομάδα είναι έτοιμη να επενδύσει γι’ αυτόν τον σκοπό ένα ποσό της τάξης των 50.000 ευρώ επισημαίνοντας ότι αν συνεργαστούν όλοι, μπορούμε να κάνουμε την Καβάλα μια καλύτερη πόλη και μια καλύτερη κοινότητα.

Η ανάρτηση του Άλεξ Χαντιτάτζι αναφέρει σχετικά:

«Είμαι μεγάλος πιστός της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Οι επιχειρήσεις και οργανισμοί όπως η ΠΑΕ Καβάλα έχουν καθήκον να κάνουν καλύτερες τις κοινότητες τους. Η ΠΑΕ Καβάλα είναι έτοιμη να συνεργαστεί με όλους τους Αθλητικούς συλλόγους τις επόμενες εβδομάδες για να επενδύσει και να τους βοηθήσει έως 50.000 ευρώ. Θα χαρούμε πολύ να οργανώσουμε μια συνάντηση με εσάς και όλους τους συλλόγους για να έχουμε ένα σωστό σχέδιο δράσης και στόχο. Πιστεύω ότι αν συνεργαστούμε όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την Καβάλα καλύτερη πόλη και κοινότητα. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια αλλαγή»!