Εθνική ομάδα «καλεί» Waterpolo Καβάλας

Δύο παίκτες της ομάδας υδατοσφαίρισης της Καβάλας εκλήθησαν στην Προεθνική Ομάδα Παίδων Κ-16 για το καμπ προετοιμασίας στη Θεσσαλονίκη

Μεγάλη επιτυχία-αποκύημα θετικών αποτελεσμάτων, προετοιμασίας και ταλέντων αποτελεί για το πόλο της Καβάλας η κλήση δύο παικτών του Συλλόγου Waterpolo Καβάλας στο καμπ προετοιμασίας για Παίδες (Κ16), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τον Ιορδάνη Ντοανίδη και τον Κωνσταντίνο Ανανιάδη οι οποίοι εκλήθησαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Φώντα Λεμπέση, ενώ είναι η πρώτη φορά όπου καλούνται παίκτες από την Καβάλα στην Εθνική ομάδα.

Οι προπονήσεις-προετοιμασία θα διεξαχθούν με την τήρηση και τις προβλέψεις των υγειονομικών πρωτοκόλλων της ΓΓΑ και παρακαλούνται οι αθλήτριες κατά την προσέλευσή τους, όπως επιδείξουν Rapid Test 24 ωρών, ενώ όσοι έχουν νοσήσει απαιτείται να προσκομίσουν και καρδιολογική εκτίμηση, σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

«Μεγάλη τιμή και χαρά για την ομάδα υδατοσφαίρισης της Καβάλας αποτελεί η κλήση στην Προεθνική Ομάδα Παίδων Κ-16 δύο αθλητών μας, του Ιορδάνη Ντοανίδη και του Κωνσταντίνου Ανανιάδη από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Φώντα Λεμπέση. Οι πολίστες μας θα συμμετάσχουν σε προπονητικό καμπ που θα διεξαχθεί στο Εθνικό Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης το διήμερο 6 και 7 Φεβρουαρίου. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στους προπονητές μας!!!», αναφέρει ο Σύλλογος στην ανακοίνωσή του.