ΠΑΕ ΑΟΚ 1965-Μεταγραφές: Έρχεται και ο Γιανίς Αμούρ

Ο 23χρονος Γάλλος επιθετικός, έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ Β’ και αναμένεται να υπογράψει στο «καραβάκι» - Τι δήλωσε ο Άλεξ Χαντιτάτζι πριν τη διαρροή της είδησης

Σχολιάζοντας το πρωί της Τρίτης (1/2) την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Καϊούμπι ο Άλεξ Χαντιτάτζι, στην ουσία προετοίμασε τους φίλους του ΑΟΚ για τη συνέχεια σε ότι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου. Συγκεκριμένα είπε ότι αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί γράφοντας: «τι σας κάνει να πιστεύετε ότι έχουμε τελειώσει με την προσπάθεια να κάνουμε την ομάδα ακόμα καλύτερη! Έρχονται και άλλα στην πορεία…»!

Ποιος είναι ο Αμούρ…

Αυτά τα… άλλα, ή τουλάχιστον ένα απ’ αυτά είναι η περίπτωση του 23χρονου Γάλλου ακραίου επιθετικού Γιανίς Αμούρ ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα της ΑΕΚ Β’ και αναμένεται πολύ σύντομα να ανακοινωθεί η απόκτηση του από την Καβάλα. Ο Αμούρ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από το «δικέφαλο» ως ελεύθερος, για ένα χρόνο, από την Μονπελιέ και μέτρησε 1 γκολ σε 8 συμμετοχές στη Super League 2. Είναι γεννημένος στις 21 Μαϊου 1999 στο Μονπελιέ και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην ομώνυμη ομάδα της γαλλικής πόλης. Αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής και στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου έως και το 2019 και σε αυτό το διάστημα συμμετείχε με την ομάδα U19 της Μονπελιέ στο Youth League 2018-19 με πέντε συμμετοχές και τρία γκολ.
Στο ίδιο χρονικό διάστημα κατέγραψε και τη μοναδική του συμμετοχή στη Ligue 1 στον αγώνα της Μονπελιέ με την Μπορντό. Στη συνέχεια δόθηκε στην Μπεζιέ (4η Κατηγορία Γαλλίας) και το 2020 επέστρεψε στη δεύτερη ομάδα της Μονπελιέ, η οποία τον αποδέσμευσε αυτό το καλοκαίρι. Παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και έχει ύψος 1,82. Είναι διεθνής με την Εθνική U17 της Γαλλίας.