ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Πήρε το «χαρτί» ο Άλεξ Χαντιτάτζι

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε άδεια στον Καναδοιρανό επιχειρηματία που είναι πλέον κάτοχος του 53.62% των μετοχών της εταιρίας

Και τυπικά ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 είναι από το μεσημέρι της Τρίτης 1 Φεβρουαρίου ο Βαχίντ Άλεξ Χαντιτάτζι (όπως είναι το πλήρες όνομα του), μιας και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε τα δικαιολογητικά του και του χορήγησε άδεια με την οποία πλέον είναι κάτοχος του 53.62% των μετοχών της ομάδας.

Η υπόθεση αυτή που είχε αναβληθεί αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, αποτελεί πλέον και την πλήρη επιβεβαίωση της φερεγγυότητας του νέου ιδιοκτήτη της ομάδας, μιας και για να του χορηγηθεί η άδεια έπρεπε να αποδείξει την οικονομική του επιφάνεια και το πόθεν έσχες!

Εννοείται ότι μ’ αυτή την εξέλιξη, ακόμα και τα τελευταία επιχειρήματα όλων αυτών, των ελάχιστον στον αριθμό, στην Καβάλα που άφηναν αιχμές για τον Καναδοιρανό επιχειρηματία και πίστευαν ότι «δε θα περάσει από την ΕΕΑ» καταρρίπτονται.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που φέρει την υπογραφή του γνωστού και μη εξαιρετέου (από τις… περιπέτειες της ομάδας από τον Αύγουστο έως τις αρχές Νοεβρίου) αναφέρει σχετικά:

«1. Άδεια 69Α
ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965   (εξ αναβολής)
Hadi-Taghi Vahid-Alex   (53,62%))
ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ
Ο  Πρόεδρος: Νικόλαος Τζουλάκης»