Παλαίμαχοι ΑΟ Καβάλα: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Άλκη, στην κοπή της πίτας του συλλόγου

Παρουσία του Μητροπολίτη ΦΝΘ κ. Στεφάνου, του Αντιπεριφερειάρχη Αλέξη Πολίτη, εκπροσώπων των βουλευτών και του Δήμου Καβάλας και πολλών άλλων η εκδήλωση στο «Προσκήνιο» στις Κρηνίδες

Ολοι ήταν εκεί για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΑΟΚ, το απόγευμα της Τετάρτης (2/2) στο «Προσκήνιο» στον Αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων! Στην καθιερωμένη εκδήλωση έδωσαν το παρών πολλά μέλη του συλλόγου, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων της περιοχής αλλά και του ποδοσφαίρου, δείγμα της εκτίμησης που υπάρχει για τους ανθρώπους που τίμησαν και εξακολουθούν να τιμούν το «καραβάκι»!

Η συνάντηση έγινε σ’ ένα ιδιαίτερο κλίμα, λόγω της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, και σ’ αυτήν αναφέρθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των Παλαιμάχων του ΑΟΚ. Μάλιστα κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού, και όλοι ευχήθηκαν να είναι το τελευταίο θύμα αυτής της τυφλής οπαδικής βίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης, εκπρόσωποι των βουλευτών Καβάλας, Παναγιωτόπουλου, Πασχαλίδη, Ελευθεριάδου και ο πρώην βουλευτής Γιώργος Καλαντζής. Τον Δήμο Καβάλας εκπροσώπησαν οι Αντιδήμαρχοι Απόστολος Μουμτσάκης και Κώστας Βακιρτζής (που είναι και μέλος του συλλόγου), ενώ υπήρχαν αντιπροσωπείες των διαιτητών και των προπονητών της Καβάλας.  Εκεί ήταν επίσης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟΚ Σταύρος Κούρος.

Οι τυχεροί της βραδιάς που βρήκαν το φλουρί, ήταν οι διαιτητές, ενώ από τους Παλαίμαχους ο Γιώργος Ιατρόπουλος.