ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Τηλεοπτικό το ντέρμπι με την Ξάνθη

Για πρώτη φορά στη φετινή Super League 2 αγώνας της ομάδας θα μεταδοθεί από τη δημόσια τηλεόραση (ERTSPORTS) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής

Την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 θα έχουν οι φίλοι του ΑΟΚ να παρακολουθήσουν, για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά, την ομάδα τους στην τηλεόραση! Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου η Καβάλα θα πάει στη Ξάνθη για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για το μεγάλο γειτονικό ντέρμπι και τότε είναι που για πρώτη φορά η ΕΡΤ 3 – ERTSPORTS θα μεταδώσει απ’ ευθείας αναμέτρηση της!

Από την (καθυστερημένη) έναρξη της περιόδου και μέχρι το τέλος του 2021, ήταν λογικό και αναμενόμενο το τηλεοπτικό κανάλι που έχει την αποκλειστική κάλυψη του πρωταθλήματος να μην επιλέγει τον ΑΟΚ για τις απ’ ευθείας μεταδόσεις του. Όπως φαίνεται όμως θα πρέπει να περάσουν ακριβώς δύο μήνες από τη στιγμή που η Καβάλα παρουσιάζει «κανονική ομάδα» στον αγωνιστικό χώρο για να αποφασίσει να την… τιμήσει!

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, ο ΑΟΚ μετά τον αγώνα με τη Βέροια την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου (14.45), θα υποδεχτεί την Κυριακή 13/2 τον Απόλλωνα Πόντου (14.45) στην έναρξη του 2ου γύρου του πρωταθλήματος. Στη συνέχεια την Τετάρτη 16/2 (15.00) θα πάει στην Καρδίτσα για να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση (ενδεχομένως πριν διεξαχθεί ο αγώνας του 1ου γύρου, μιας και η Θεσσαλική ομάδα άσκησε έφεση στην απόφαση του αθλητικού δικαστή να οριστεί εκ νέου η αναμέτρηση στο «Ανθή Καραγιάννη»).

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου (14.45) θα υποδεχτεί στην έδρα της τον Πιερικό για την 20η αγωνιστική, και την επόμενη Κυριακή 27/2 θα βρεθεί στην Ξάνθη σ’ ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 17.00 και θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από την ERTSPORTS.