ΝΟΘΑ Καβάλας: Μια πόλη-μια ομάδα στους αγώνες «Φάρος Junior 2022» στην Αλεξανδρούπολη

Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες κατέκτησαν τη 2η θέση στη γενική βαθμολογία της διοργάνωσης κατακτώντας 14 χρυσά, 7 αργυρά και 6 χάλκινα μετάλλια

Στους πρώτους αγώνες της χρονιάς «Φάρος Junior 2022» που έγιναν στην Αλεξανδρούπολη, πήρε μέρος το Σάββατο 5/2/2022 η προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του ΝΟΘΑ Καβάλας.

Τα νεαρά παιδιά έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας ρεκόρ στα αγωνίσματα τους, κατακτώντας μετάλλια και θέσεις μέσα στους πρώτους.

Οι επιδόσεις τους έχουν διπλή σημασία, αφού είναι οι ηλικίες που δοκιμάστηκαν πιο πολύ από την πανδημία τα τελευταία δύο χρόνια. Παρά τις δυσκολίες κατάφεραν να επανακάμψουν και να μας χαρίσουν χαμόγελα επιτυχίας και ευτυχίας.

Μέρος της δικιάς τους προσπάθειας, είναι και η κατάκτηση της Δεύτερης θέσης ως ομάδας στη γενική βαθμολογία. Το κύπελλο τους αξίζει και το μόνο που μένει είναι η ανυπομονησία για το μέλλον. Στο σύνολο τα παιδιά κατάφεραν να κερδίσουν 14 χρυσά, 7 αργυρά και 6 χάλκινα μετάλλια.

Οι 24 αθλητές και αθλήτριες που πήραν μέρος είναι:

Κολτσίσα Βασιλική
Σεμερτζίδου Θεοδώρα
Άλλα Τεισίντα
Ξανθοπούλου Ιωάννα
Παπαδάκη Αναστασία
Ότσου Στέλλα
Νένκογλου Ηλέκτρα
Βρύζα Ευαγγελία
Ματίδου Ευριδίκη
Ζαχαρίου Δάφνη
Κοκκινασίδου Ελπίδα
Κουμουλίδου Αναστασία
Ντουανόγλου Αργύρης
Λίτσος Στάθης
Κασιμίδης Γιάννης
Βίλγκρε Λα Μαδρίδ Φίλιππος
Γκέκας Δημήτρης
Λεβέτας Αναστάσης
Μυριανθόπουλος Θωμάς
Βρύζας Δήμος
Μασάνης Γιάννης–Οδυσσέας
Κουμουλίδης Γιάννης
Κυρλής Θάνος
Φιλιππίδου Δανάη

Συγχαρητήρια στους προπονητές της προαγωνιστικής Ισιγόνη Βαλσαμίδου και Βενιαμίν Πετρίδη που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να στηρίζουν όλα τα παιδιά της ομάδας. Καθημερινά προπονούν τα παιδιά μέσα στην πισίνα, αλλά χτίζουν και σχέσεις ζωής, πλάθοντας χαρακτήρες, διδάσκοντας ήθος και αξίες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον προπονητή της αγωνιστικής Νίκο Γκέκα που μας βοήθησε σε αυτούς τους αγώνες.

Το ΔΣ θέλει επίσης να ευχαριστήσει και όλους τους γονείς για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη και υποσχόμαστε να κάνουμε πάντα το καλύτερο και να είμαστε εκεί για όποιον μας χρειαστεί.