Αλεξάντερ Νούρι: Δώσαμε δύο «δώρα» στη Βέροια

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με τη Βέροια – Ο Παύλος Δερμιτζάκης δε μίλησε καθόλου για τον αγώνα αλλά επικεντρώθηκε στους τραγικούς θανάτους του Άλκη και του Αλέξανδρου

Για τα δύο «δώρα» που έδωσε η ομάδα του στους φιλοξενούμενους έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο προπονητής της Καβάλας. Ο Αλεξάντερ Νούρι τόνισε ότι η Καβάλα μπήκε στην ουσία στο παιχνίδι μετά το 25ο λεπτό, οπότε και προσπάθησε πολύ, έκανε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε τον στόχο της.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα σ’ αυτή τη Λίγκα. Ήταν πολύ άσχημο για εμάς, που στην ουσία ξεκινήσαμε το παιχνίδι από το 25ο λεπτό (σ. σ. μετά το 2ο γκολ της Βέροιας δηλαδή). Στην ουσία δώσαμε στον αντίπαλο δύο δώρα, μετά από δύο λάθη που κάναμε. Προσπαθήσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρία και δεν είδα τον αντίπαλο, εκτός από τα δύο δώρα που του δώσαμε, να κάνει άλλες ευκαιρίες. Αντίθετα είδα την ομάδα μου να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Με το πέναλτι, με τα δύο γκολ που σημειώσαμε και ακυρώθηκαν. Στο 2ο ημίχρονο πιέσαμε πολύ αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Είμαστε μια ομάδα που μας αρέσει να δημιουργούμε και όχι να παίζουμε καταστροφικό ποδόσφαιρο.

Οι παίκτες ήταν απογοητευμένοι στα αποδυτήρια κι αυτό μας δείχνει την ανάπτυξη της ομάδας. Πίστευαν ότι μπορούσαν να κερδίσουν το παιχνίδι. Πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε λάθη κι αν συμβεί αυτό είμαι σίγουρος 100% ότι θα κερδίσουμε τους αγώνες που δίνουμε.

Το ότι δίνουμε συνεχώς παιχνίδια κάθε Κυριακή και Τετάρτη δε σημαίνει ότι θα πρέπει να παραπονούμαστε. Είμαι μια ομάδα που δουλεύει σκληρά και δε διαμαρτύρεται, αλλά το γεγονός αυτό δε μας βοηθάει.

Είναι προπονητής που του αρέσει να κερδίζει και όχι μόνο να παίζει ποδόσφαιρο και έτσι στο τέλος είμαστε ευχαριστημένοι μόνο όταν κερδίζουμε.

Καταλήγοντας θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της ομάδας. Δημιούργησαν μια τόσο ζεστή ατμόσφαιρα. Μετά από τόσο καιρό, τόσος κόσμος ήρθε στο γήπεδο. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό και ευχαριστώ τον κόσμο της Καβάλας που στηρίζουν την ομάδα».

Παύλος Δερμιτζάκης: Για τον Άλκη και τον Αλέξανδρο

Ο προπονητής της Βέροιας δε θέλησε να κάνει δηλώσεις για τον αγώνα, μιας και στάθηκε στα δύο τραγικά γεγονότα με τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη αλλά και τον θάνατο του 22χρονου ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης Αλέξανδρου Λάμπη στη διάρκεια αγώνα της ομάδας του. «Σήμερα δεν θα κάνω δηλώσεις για το παιχνίδι, αλλά είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω μπροστά στα γεγονότα που συγκλόνισαν τη χώρα μας. Όπως είναι η δολοφονία του Άλκη, που η καταγωγή του αλλά και η μόνιμη του είναι από τη Βέροια, αλλά και ο ξαφνικός θάνατος του Αλέξανδρου, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δύο παιδιά που κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι παιδιά μας. Αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι τι δεν έχουμε κάνει ως κοινωνία σωστά, πως θα μπορούσαμε να αποτρέψουμε τέτοιες καταστάσεις και τι πρότυπα δίνουμε στη νεολαία μας. Αιωνία τους η μνήμη. Η ζωή συνεχίζεται για όλους μας»!