ΠΕ Καβάλας: Όλοι στο «Ανθή Καραγιάννη» για τον Άλκη…

Φιλικό παιχνίδι ΑΟΚ-Δόξα Δράμας για να πούμε όλοι ένα μεγάλο «Όχι» στη βία και τον τυφλό οπαδισμό στη μνήμη του αδικοχαμένου Αλκιβιάδη Καμπανού

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία που έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και τους φιλάθλους κατά της μάστιγας της βίας και του τυφλού οπαδισμού, που οδήγησαν στον τραγικό θάνατο του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, πήρε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας. Ο Αλέξης Πολίτης σε συνεργασία με τον ομόλογο του της Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ, αλλά και τις διοικήσεις του ΑΟΚ και της Δόξας Δράμας, διοργανώνουν φιλικό παιχνίδι μέσα από το οποίο όλοι θα φωνάξουν ένα βροντερό «όχι» στην άθλια βία.

Ο αγώνας θα γίνει την Πέμπτη το απόγευμα στις 15.00 στο «Ανθή Καραγιάννη» και η είσοδος του κόσμου θα είναι ελεύθερη.

Για το λόγο αυτό ο Αλέξης Πολίτης θα παραχωρήσει το μεσημέρι της Τρίτης 7/2 συνέντευξη τύπου στο γραφείο στο Διοικητήριο Καβάλας. Η σχετική ανάρτηση του αναφέρει:

«Ο αθλητισμός ενώνει.
Ο αθλητισμός είναι γιορτή.
Η Καβάλα και η Δράμα ενώνουν τις φωνές τους και όλοι μαζί θα πούμε ένα βροντερό ΟΧΙ στη βία και τον τυφλό οπαδισμό.
Καλό ταξίδι Άλκη, καλό ταξίδι παιδί όλων μας.
Ελπίζουμε από εκεί ψηλά να καμαρώσεις τον αγώνα και να είσαι περήφανος για τα πνευματικά σου παιδιά, τα τεράστια κύματα μαζικής εναντίωσης στην άθλια βία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

ΥΓ: Ευχαριστώ θερμά τον καλό φίλο Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ και τους παράγοντες των δύο ομάδων, του ΑΟΚ μας και της Δόξας για την άμεση και ολόθερμη απόκριση στο κάλεσμά μου.
Την Πέμπτη όλοι στο «Ανθή Καραγιάννη»
Για τον Άλκη».