Άλεξ Χαντιτάτζι: Τις επόμενες εβδομάδες θα κάνω μια σημαντική ανακοίνωση αναφορικά με το μέλλον μου στην Καβάλα

Νέο μήνυμα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΟΚ, με αιχμές προς τον Δήμαρχο και αναφορές στην σπουδαία ομάδα που δημιουργήθηκε μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα

Νέο επεισόδιο προστέθηκε στο σήριαλ της κόντρα ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΟΚ και τον Δήμαρχο Καβάλας με επίκεντρο την κατάσταση στο «Ανθή Καραγιάννη». Με νέο μήνυμα του ο Άλεξ Χαντιτάτζι δηλώνει απογοητευμένος από τις δηλώσεις του Θόδωρου Μουριάδη σε ραδιόφωνο της Καβάλας με τις οποίες απαντούσε τα παράπονα του σχετικά με τον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια στην έδρα της ομάδας.

Ο Καναδοϊρανός επιχειρηματίας χαρακτηρίζει τον αγωνιστικό χώρο έναν από τους χειρότερους στην Ελλάδα και τονίζει ότι τις επόμενες εβδομάδες θα κάνει μια πολύ σημαντική ανακοίνωση αναφορικά με το μέλλον του στην Καβάλα.

Αυτή τη στιγμή όμως για τον ίδιο προτεραιότητα αποτελεί η σωτηρία της ομάδας στη Super League 2, με μια ομάδα που στο παιχνίδι με τη Βέροια έδειξε πόσο καλή είναι, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κερδίσει.

Το μήνυμα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει σχετικά:

«Για ακόμη μια φορά, είμαι απογοητευμένος με τις πράξεις και τα λόγια του δημάρχου σε ραδιοφωνική εκπομπή. Τα ανακριβή σχόλιά του με τα οποία υποδηλώνει ότι ζητήσαμε από τους αθλητές του στίβου να μην μπουν στο Στάδιο είναι πολύ απογοητευτικά και λανθασμένα.

Αυτά τα παραπλανητικά σχόλια δημιουργούν ένα χάσμα μεταξύ της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 και των υπόλοιπων αθλητικών συλλόγων. Ο δήμος και οι δημοτικοί σύμβουλοι είχαν μήνες να διορθώσουν αυτά τα προβλήματα και δεν το έκαναν. Το σημερινό μας γήπεδο αποτελεί κίνδυνο για την υγεία και την ασφάλεια για τους φιλάθλους, τους παίκτες και όλους τους άλλους εμπλεκόμενους.

Είχα ζητήσει από τον Δήμο να σταματήσει τον κόσμο από το να χρησιμοποιεί τον αγωνιστικό χώρο. Ο δήμαρχος ανέφερε ότι εγώ είχα ζητήσει από τον κόσμο να σταματήσει να χρησιμοποιεί τον Στάδιο. Δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό. Το συγκεκριμένο στάδιο ανήκει στην πόλη και σε όλους τους αθλητές της πόλης.

Χθες εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι από την Καβάλα και την υπόλοιπη Ελλάδα είδαν την κατάσταση του γηπέδου μας. Είναι από τα χειρότερα στην Ελλάδα!

Τις επόμενες εβδομάδες, θα έχω μια σημαντική ανακοίνωση για το μέλλον μου στην Καβάλα! Αυτή τη στιγμή η ομάδα, οι προπονητές και εγώ εστιάζουμε στην κύρια αποστολή μας! Να παραμείνει ο ΑΟΚ στην Super League 2 και να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια.

Έχουμε μια σπουδαία ομάδα με πολλούς ταλαντούχους παίκτες. Παίκτες με σωστή συμπεριφορά και επιθυμία για νίκη. Το χθεσινό παιχνίδι ήταν μια σαφής ένδειξη του πόσο καλή ομάδα έχουμε φτιάξει, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες, τους προπονητές και το επιτελείο μας. Ο αγώνας, η θετική τους διάθεση και η επιθυμία τους για νίκη είναι αξιοσημείωτη!

Ξέρω αυτή την ομάδα και αυτούς τους παίκτες! Αυτή η ομάδα είναι ένας σύγχρονος Αργοναύτης και θα μας πάει στη γη της επαγγελίας! Είμαι 100% σίγουρος γι’ αυτό».