ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Τίμησε τους μικρούς ήρωες της πόλης [φωτογραφίες]

Τα παιδιά που κράτησαν όρθια τη σημαία με το «καραβάκι», στην αρχή της φετινής πορείας της ομάδας στη Super League 2, βραβεύτηκαν στη διάρκεια του φιλικού με τη Δόξα Δράμας

Τους μικρούς ήρωες της πόλης της Καβάλας που κράτησαν όρθια τη σημαία της ομάδας, στις δύσκολες πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος της Super League 2, φορώντας τη φανέλας του ΑΟΚ μη έχοντας καμία σχέση με το ποδόσφαιρο (οι περισσότεροι απ’ αυτούς), τίμησε η ΠΑΕ στο περιθώριο του φιλικού αγώνα με τη Δόξα Δράμας στη μνήμη του Άλκη Καμπανού!

Αυτά τα 12 παιδιά που τιμήθηκαν με ένα ζεστό χειροκρότημα απ’ τους παραβρισκόμενους αλλά και μια πλακέτα από τη διοίκηση του συλλόγου, γιατί στην ουσία κράτησαν στη ζωή μια ομάδα που δεν μπορούσε να κινηθεί διαφορετικά (πέραν της χρησιμοποίησης παικτών πρώτης εγγραφής) μέχρι την έναρξη της εμβόλιμης μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Τις πλακέτες παρέδωσαν στα νέα αυτά παιδιά, ο Μητροπολίτης ΦΝΘ κ. Στέφανος, οι Αντιπεριφερειάρχες Καβάλας και Δράμας (φορώντας της στολή του ΑΟΚ και της Δόξας), παράγοντες του ΑΟΚ αλλά και της Δόξας Δράμας, βουλευτές αλλά και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 αναφέρει: «Οι ήρωες της πόλης, ο λόγος που εμείς είμαστε σήμερα εδώ και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε, να ονειρευόμαστε, να παλεύουμε.

Η παρουσία σας στα γήπεδα της φετινής Super League 2 μας δίδαξε τι σημαίνει αξιοπρέπεια και ανιδιοτελής αγάπη για την πόλη και την ομάδα. Για αυτόν τον λόγο η πορεία σας θα μείνει για πάντα γραμμένη στην ιστορία του συλλόγου μας με χρυσά γράμματα.

Σας ευχαριστούμε για όλα».