Τεχνικές αυτοάμυνας για τις αθλήτριες του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας

Στο πλαίσιο των δράσεων για τη βία κατά των γυναικών οι αθλήτριες του συλλόγου ενημερώθηκαν και εξασκήθηκαν από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας

Ακόμη μια δράση με θέμα την βία κατά των γυναικών πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καβάλας.

Οι αθλήτριες του συλλόγου είχαν τη δυνατότητα να εξασκηθούν σε τεχνικές αυτοάμυνας αλλά και να ενημερωθούν από τον διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας Αθανάσιο Κοψιδά και από την αρχιφύλακα του γραφείου αντιμετώπιση οικογενειακής βίας Σοφία Λάππα.

Την παρουσίαση ξεκίνησε ο κ. Κοψιδας αναφερόμενος στην έννοια της βίας και αναλύοντας θέματα βίας, δίνοντας συμβουλές στις αθλήτριες του συλλόγου.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η κ. Λάππα με πιο εξειδικευμένες πρακτικές οι οποίες μπορούν κάνουν τα παιδιά σε περίπτωση κάποιας ανάρμοστης συμπεριφοράς και γενικότερα να κατανοήσουμε πότε κάποιος ασκεί λεκτική, σωματική η ενδοοικογενειακή βία.

Ο προπονητής του ΑΣ Τάεκβοντό Καβάλας Χάρης Παλτόγλου με δήλωση του, ευχαριστήσει την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας και συγκεκριμένα τον κ. Αθανάσιο Κοψίδα για την άριστη συνεργασία με το Σύλλογο ώστε να πραγματοποιηθεί η ενημέρωση αυτή που αφορά όλους μας. Τα παιδιά με την σειρά τους ανταποκρίθηκαν με πολύ ενδιαφέρον.