Αλεξάντερ Νούρι: Η στήριξη των φιλάθλων μας, μου προκάλεσε… ανατριχίλα

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΟΚ μετά την πολύτιμη νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου – Τι δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Καζαντζίδης

Ικανοποιημένος από τη νίκη, την προσπάθεια των παικτών του αλλά και από το γεγονός ότι αυτή η προσπάθεια ανταμείφθηκε, με τη νίκη και τους 3 βαθμούς εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Αλεξάντερ Νούρι. Ο τεχνικός του ΑΟΚ έκανε ιδιαίτερη μνεία στη στήριξη του κόσμου που με τις αντιδράσεις του έδειξα ότι απολαμβάνει την εικόνα της ομάδας, γεγονός που όπως τόνισε ο ίδιος του προκάλεσε… ανατριχίλα!

Συγκεκριμένα τόνισε τα εξής: «Επαναλαμβάνω συνεχώς τον εαυτό μου λέγοντας ότι ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, όπως όλα όσα δίνουμε! Δείξαμε μεγάλη θέληση και προσπάθεια μέσα στο γήπεδο. Στο 1ο ημίχρονο ελέγχαμε τον αγώνα και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ακόμα ένα γκολ. Είχαμε ορισμένες καλές ευκαιρίες, που όμως δεν αξιοποιήθηκαν είτε λόγω της κακής τελικής φάσης ή της αντίδρασης των παικτών μας. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Με το να μην πετύχουμε όμως αυτό το 2ο γκολ, κρατήσαμε τον αντίπαλο «ζωντανό» στο παιχνίδι, γεγονός που είναι κάτι που δεν μου άρεσε σήμερα. Έτσι κρατήσαμε «ανοιχτό» το παιχνίδι αρκετά, αλλά στο τέλος σημειώσαμε ακόμα δύο γκολ και κερδίσαμε. Αυτό που μετράει είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι χωρίς να δεχτούμε τέρμα, κάτι που δείχνει ότι η άμυνα δούλεψε πολύ καλά.

Η αντίδραση των οπαδών μας σήμερα ήταν σπουδαία. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υποστήριξη τους. Αυτή η στάση τους μου προκάλεσε ανατριχίλα, γιατί έδειξε ότι απολαμβάνουν την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα. Γι’ αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος, όπως επίσης είμαι ευχαριστημένος γιατί η προσπάθεια της ομάδας ανταμείφθηκε. Κάναμε ακόμα ένα μικρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Δεν έχουμε πολύ χρόνο για να χαρούμε αυτή τη νίκη γιατί έχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη. Είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα, αλλά έχουμε αποδεχτεί αυτή την πρόκληση και συνεχίζουμε…»!

Γιάννης Καζαντζίδης: «Στόχος μας να δίνουμε κίνητρο στους φιλάθλους να έρχονται συνέχεια στο γήπεδο»

«Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και παίζει μ’ έναν ιδιαίτερο σχηματισμό. Δουλέψαμε σκληρά όλες αυτές τις ημέρες, αν και δεν έχουμε πολύ χρόνο γιατί τα παιχνίδια είναι συνεχώς Τετάρτη-Κυριακή. Υπάρχει κόπωση στην ομάδα, αλλά πρέπει να δείχνουμε δύναμη, καρδιά και να πιστεύουμε στο πλάνο μας.

Στο 1ο μέρος είχαμε τον έλεγχο και δημιουργήσαμε ορισμένες καλές ευκαιρίες εκτός από το γκολ. Στο 2ο μέρος όσο περνούσε η ώρα, ίσως και λόγω κούρασης, τραβηχτήκαμε πίσω και είχαμε ένα πιο παθητικό ρόλο, αλλά με σωστή καθοδήγηση και σωστό τρόπο παιχνιδιού «ξεκλειδώσαμε» τον αντίπαλο. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές. Η ομάδα κάνει εξαιρετική πορεία και έχει μαζέψει αρκετούς βαθμούς σε μόνο λίγα ματς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο και ήταν ο 12ος παίκτης για εμάς. Στόχος είναι να του δώσουμε το κίνητρο να έρχεται σε κάθε παιχνίδι στο «Ανθή Καραγιάννη» για να μας στηρίζει, γιατί πραγματικά τον έχουμε ανάγκη».