Ο Άλεξ Χαντιτάτζι θυμήθηκε τους «μικρούς ήρωες» της Καβάλας

Το σχόλιο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΟΚ για τη νίκη της ομάδας επί του Απόλλωνα Πόντου, αλλά και τα νεαρά παιδιά και τον προπονητή τους που κράτησαν όρθιο τον σύλλογο

Οπως κάνει σχεδόν μετά από κάθε παιχνίδι της ομάδας, ο Άλεξ Χαντιτάτζι έκανε την εμφάνιση του, από τον Καναδά όπου βρίσκεται, μέσω σχετικής ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή τη φορά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟΚ δεν αναφέρθηκε μόνο στη νίκη της Καβάλας (επί του Απόλλωνα Πόντου), αλλά και στον προπονητή της Κ19 Νίκο Καραμπιμπέρη και τους «μικρούς ήρωες της πόλης» όπως αποκαλεί τα παιδιά που κράτησαν όρθιο τον ΑΟΚ το πρώτο διάστημα. Τονίζει λοιπόν ότι προσφορά τους δε θα ξεχαστεί και η φωτογραφίας τους θα βρίσκεται συνεχώς στο γήπεδο. Επίσης ευχαρίστησε και τους φιλάθλους για τη στήριξη τους στην ομάδα, ακόμα και την εποχή που ήταν γονατισμένη!

Συγκεκριμένα τόνισε ότι «ήταν μια καλή νίκη και ένα βήμα πιο κοντά στους μελλοντικούς μας στόχους και όραμα. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο, αλλά πιστεύουμε! Καλό είναι να σχεδιάζουμε και να ονειρευόμαστε ένα λαμπρό μέλλον, αλλά ας μην ξεχνάμε το παρελθόν μας και τους ανθρώπους που μας βοήθησαν να φτάσουμε εδώ!

Ας μην ξεχνάμε τον εκπληκτικό Προπονητή της Κ19, Νικόλαο Καραμπιμπέρη που ανιδιοτελώς, προπονούσε τους νέους πολεμιστές μας. Δεν τον ένοιαζε πώς αυτές οι ήττες θα αντανακλούσαν στο μητρώο του (σ.σ. στην ποδοσφαιρική του εικόνα). Ήταν εκεί για την Καβάλα όταν η Καβάλα τον χρειαζόταν περισσότερο! Σας ευχαριστούμε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

Οι νέοι μας πολεμιστές. Που θα τους θυμόμαστε πάντα για όσα έχουν κάνει! Έχουν τοποθετηθεί στην ιστορία αυτής της ομάδας! Σύντομα θα τους τιμήσουμε σε ένα από τα μελλοντικά μας παιχνίδια. Ζήτησα και μια αφίσα τους να προστεθεί στις αίθουσες των γηπέδων, και έτσι θα τους θυμόμαστε για χρόνια και δεκαετίες! Σας ευχαριστούμε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

Για όσους τρελούς οπαδούς της Καβάλας εμφανίστηκαν για να δουν αυτά τα παιδιά να παίζουν, στη βροχή και στο κρύο, εντός ή εκτός έδρας! Η ομάδα ήταν «γονατισμένη» αλλά παρ’ όλα αυτά πηγαίνατε να τη δείτε! Σας ευχαριστούμε και σας θυμόμαστε»!