ΕΠΣ Καβάλας: Διετής αποκλεισμός από το τοπικό ποδόσφαιρο για τον Παντελή Στυλιανού

Άμεση η αντίδραση της πειθαρχικής επιτροπής της Ένωσης μετά τα όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα Ζυγός – Θεολόγος, σε βάρος του προπονητή της ομάδας της Θάσου

Με μια από τις μεγαλύτερες ποινές που επιβλήθηκαν εδώ και χρόνια στο τοπικό ποδόσφαιρο της Καβάλας τιμώρησε η ΕΠΣ Καβάλας τον προπονητή της Δόξας Θεολόγου – Ποτού Παντελή Στυλιανού! Η Πειθαρχική επιτροπή της διοργανώτριας αρχής επέβαλε στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή ποινή αποκλεισμού 2 ετών από κάθε δραστηριότητα στο τοπικό ποδόσφαιρο της Καβάλας, για όσα αναγράφονται σε βάρος του στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης Άρης Ζυγού – Δόξα Θεολόγου –Ποτού!

Η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ αναφέρει σχετικά: «Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αφού εξέτασε το Φύλλο Αγώνα της αναμέτρησης της 13/2/2022 Άρης Ζυγού – Δόξα Θεολόγου Ποτού για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Καβάλας, έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

Τιμωρεί τον προπονητή της ομάδας Δόξα Θεολόγου Ποτού, κο. Στυλιανού Παντελή, με ποινή αποκλεισμού δύο χρόνων από κάθε δραστηριότητα του τοπικού ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Καβάλας».

Για βιαιοπραγία σε βάρος του διαιτητή

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαιτητής του αγώνα κ. Βανδουλάκης (με βοηθούς τους Θεοφανίδη – Καραγιάννη) ανέφερε ότι ο προπονητής των φιλοξενούμενων προχώρησε σε βιαιοπραγία εις βάρος του, μετά το τέλος του αγώνα όπου βρήκε την ομάδα του να χάνει με 1-0 από τους γηπεδούχους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παντελής Στυλιανού είχε τιμωρηθεί στο παρελθόν με 3ετή αποκλεισμό από τα γήπεδα (επί προεδρίας Μπάμπη Ευσταθιάδη στην ΕΠΣΚ) για παρόμοια συμπεριφορά.

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος προπονητής της ομάδας της Θάσου δημοσιοποίησε μια δήλωση του με την οποία δηλώνει τη μεταμέλεια του για το περιστατικό, τονίζοντας ότι δεν αποτελεί δείγμα ανυπακοής ή έλλειψης σεβασμού προς τους θεσμού του αθλήματος, η ΕΠΣΚ αντέδρασε αστραπιαία! Ενώ σε άλλες περιπτώσεις η πειθαρχική επιτροπή επιλαμβάνεται των γεγονότων, την μεθεπόμενη εβδομάδα, στην προκειμένη συνεδρίασε άμεσα…