«Έφυγε» σε ηλικία 76 ετών ο Παναγιώτης Μασμανίδης

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΑΟΚ αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα και είχε υποβληθεί σε εγχείριση πριν από 3 μήνες

«Έφυγε» το πρωί της Παρασκευής 18/2 σε ηλικία 76 ετών ο Παναγιώτης Μασμανίδης. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΑΟΚ αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα και μάλιστα στα μέσα Νοεμβρίου υποβλήθηκε σε πολύωρη εγχείριση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, για την οποία έγινε μεγάλη προσπάθεια να συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός φιαλών αίματος.

Σ’ εκείνη τη «μάχη» βγήκε νικητής ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, αισθάνθηκε αδιαθεσία το βράδυ, μεταφέρθηκε σε μονάδα υγείας της περιοχής αλλά περίπου στις 9.00 το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του ΑΟΚ.

Ο Παναγιώτης Μασμανίδης ήταν μέλος της ομάδας της Καβάλας που «ανέβηκε» για πρώτη φορά στην ιστορία της την περίοδο 1968-1969.  Ήταν βασικό στέλεχος της την δεκαετία του 1970 και εκτός από τον ΑΟΚ αγωνίστηκε στον Εθνικό Πειραιώς και στον Ορφέα Ελευθερούπολης.