Μικτές Ομάδες ΕΠΣ Καβάλας: Ήττα για την Κ-15, «X» για την Κ-17

Οι ομάδες της Καβάλας υποδέχτηκαν στο γήπεδο του Οφρυνίου τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Μακεδονίας - Η ΕΠΣΚ τίμησε τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΜ Διονύση Ψωμιάδη

Ζωντανή στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση έμεινε η ΕΠΣ Καβάλας, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να σημειώσει κάποια νίκη στους δύο αγώνες με την ΕΠΣ Μακεδονίας, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ-15 και Κ-17.

Στους αγώνες που διεξήχθησαν την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Γήπεδο Οφρυνίου, η ομάδα Κ-15 γνώρισε την ήττα με 0-1 από την αντίστοιχη της ΕΠΣ Μακεδονίας χάρη σε ένα γκολ του Μεγγίδη στο 46′. Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, η ομάδα Κ-15 βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η άλλη ομάδα της ΕΠΣ Καβάλας, η Κ-17 κατάφερε να μείνει αλώβητη παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 απέναντι στην αντίστοιχη της ΕΠΣ Μακεδονίας. Ο Μωυσιάδης έβαλε μπροστά στο σκορ την ΕΠΣ Μακεδονίας στο 23′, για να έρθει στο 75′ ο Ευαγγέλου και να φέρει την ισορροπία στο παιχνίδι. Το 1-1 έμεινε ως το τέλος με την ομάδα της ΕΠΣ Καβάλας να στέκεται αξιόμαχη και αξιοπρεπής απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Παράλληλα, με την ισοπαλία αυτή παραμένει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα διεκδικώντας με αξιώσεις την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Επόμενος και πολύ καθοριστικός αγώνας για τις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας είναι αυτός κόντρα στην ΕΠΣ Δράμας στο Δημοτικό Γήπεδο Οφρυνίου στις 23 Φεβρουαρίου.

Τίμησαν τον Διονύση Ψωμιάδη

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στην ανάπαυλα των αγώνων των μικτών ομάδων ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Γιώργος Πριονίδης και ο ταμίας της ΕΠΣ Καβάλας, Δημήτρης Ρουμελιώτης δώρισαν αναμνηστικά ημερολόγια στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας Διονύση Ψωμιάδη και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Σερρών Νίκο Κατσαβάκη.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Καβάλας συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές και προπονητές των μικτών ομάδων για την προσπάθειά τους και εύχονται καλή επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος.