4 αθλητές του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας ανάμεσα στους επίλεκτους της Βορείου Ελλάδας

Οι αθλητές κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες τους και θα στελεχώσουν το κλιμάκιο της ΕΤΑΒΕ για το 2022, συμμετέχοντας σε προπονητικά camp και διεθνείς αγώνες

Ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 23/2 οι επίλεκτοι για το 2022 από την Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδας, και ανάμεσα τους βρίσκονται 4 αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καβάλας. Πρόκειται για τους:

  • Παναγιώτη Αγγή
  • Αθανασία Ευμορφοπούλου
  • Βασιλική Βαρβάρα Παλτόγλου
  • Μαριάνθη Μαρκοπούλου

Οι συγκεκριμένοι αθλητές που κατέκτησαν πρώτες θέσεις στις κατηγορίες τους, θα στελεχώσουν το κλιμάκιο της Ένωσης για το 2022. Συγκεκριμένα στις 14 Μαΐου θα συμμετέχουν στο 6ο Asteriks Cup καθώς και στο 1ο προπονητικό Camp της ΕΤΑΒΕ που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 28 Αυγούστου.

Οι αθλητές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετέχουν και στην αποστολή της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδας στους διεθνείς αγώνες που θα διεξαχθούν στη Σερβία.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου της Καβάλας τονίζει ότι «είναι μεγάλη τιμή για το σύλλογο μας, τέσσερις Καβαλιώτες αθλητές να εκπροσωπούν τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες. Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές καλή επιτυχία».