Άλεξ Χαντιτάτζι: Υπερήφανος για την ομάδα μας. Πλέον κανείς «δεν θα μας σπρώχνει απ’ εδώ κι απ’ εκεί»…

Οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με τον Θεσπρωτό

Υπερήφανος για την ομάδα και την προσπάθεια των παικτών της δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Άλεξ Χαντιτάτζι, που τόνισε ότι αν η Καβάλα ήταν πιο τυχερή και ο καιρός ήταν καλύτερος, θα κέρδισε σίγουρα… Όσο για την κόντρα με τον Χουάν Ρότσα τόνισε ότι όλοι στην ομάδα είναι παθιασμένοι και δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον να την «σπρώχνουν απ’ εδώ και απ’ εκεί»…

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι

«Σήμερα ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, με τους παίκτες να προσπαθούν πολύ μέσα στο γήπεδο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες παρά την άσχημη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Είχαμε 6-7 κλασικές ευκαιρίες αλλά σκοράραμε μόνο 1 φορά. Όπως και να έχει είμαι υπερήφανος για την ομάδα. Αν παίζουν σ’ όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια όπως παίξαμε σήμερα, πιστεύω ότι θα παραμείνουμε στη Super League 2.

Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είναι σε υψηλότερο επίπεδο αλλά κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι και γι’ αυτό όλοι στην Καβάλα θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι. Οι προπονητές μας έκαναν πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία του αγώνα, ενώ οι παίκτες γνωρίζοντας τη σημασία του παιχνιδιού τα έδωσαν όλα στο γήπεδο και είμαι περήφανος γι’ αυτούς.

Είμαστε πολύ παθιασμένοι για την ομάδα μας και δεν θέλουμε άλλο πια η ομάδα και η πόλη μας να σπρώχνεται απ’ εδώ και απ’ εκεί! Από τον περασμένο Αύγουστο έως σήμερα όλοι θέλουν να απωθούν την Καβάλα. Κι αυτό θα σταματήσει τώρα. Με τη Βέροια πετύχαμε ένα γκολ και μετά από 5 λεπτά οι παίκτες της έπεισαν τον διαιτητή να το ακυρώσει. Αυτό είναι απαράδεκτο και δεν πρόκειται να συμβεί πάλι. Στον αγώνα με την Καρδίτσα δεχτήκαμε γκολ στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων. Είμαστε μια υπερήφανη ομάδα και πλέον δεν πρόκειται να μας κάνουν ότι θέλουν. Την προηγούμενη αγωνιστική πήραμε ένα βαθμό στην Ξάνθη, που είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Σήμερα όπως είπα, κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, κι αν ο καιρός ήταν καλύτερος και ήμασταν λίγο τυχεροί θα κερδίζαμε. Τουλάχιστον πήραμε έναν βαθμό.

Απευθύνομαι στους φιλάθλους της Καβάλας και τους καλώ να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα και να δίνουν αγάπη και ενέργεια στους παίκτες. Αυτή η στήριξη είναι πολύ σημαντική γι’ αυτούς. Στα αποδυτήρια έχουμε παίκτες που κλαίνε γιατί το παιχνίδι ήρθε 1-1. Τα παιδιά αυτά ενδιαφέρονται αληθινά για την ομάδα. Κάποιοι απ’ αυτούς δε θα έπρεπε να παίξουν γιατί ήταν τραυματίες αλλά έπαιξαν κανονικά.

Είμαι παραπάνω από σίγουρος ότι θα παραμείνουμε στην κατηγορία»!