ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Ο Νίκος Καραμπιμπέρης επιστρέφει στην ανδρική ομάδα

Ο Καβαλιώτης τεχνικός που οδήγησε τους «μικρούς ήρωες» του ΑΟΚ στην αρχή της σαιζόν και στη συνέχεια βρέθηκε στην Κ-20, αναλαμβάνει πρώτος προπονητής αφού είναι κάτοχος πτυχίου UEFA Pro

Ο προπονητής με τον οποίον ξεκίνησε η φετινή, ιδιαίτερη, χρονιά στην ομάδα της Καβάλας και ήταν στον πάγκο τις 7 πρώτες αγωνιστικές όταν αγωνιζόταν με τους «μικρούς ήρωες» επιστρέφει στο τεχνικό επιτελείο του ΑΟΚ. Ο Νίκος Καραμπιμπέρης, που βρέθηκε την Κυριακή στο Βόλο, είναι κάτοχος πτυχίου UEFA Pro, και επειδή ο κανονισμός της ΕΠΟ είναι ξεκάθαρος σε ότι αφορά τα προσόντα των προπονητών που κοουτσάρουν σ’ αυτές τις κατηγορίες, το στοιχείο αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση να ενταχθεί και πάλι στο προπονητικό τημ της Καβάλας, η οποία πάντως με ανακοίνωση της ξεκαθαρίζει ότι βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου τεχνικού.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει σχετικά:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς, να έχουμε στις τάξεις του συλλόγου μας εξαιρετικούς προπονητές όπως ο Γιώργος Αγγελίδης και ο προπονητής Τερματοφυλάκων, Νίκος Σουμουλίδης.

Παρ όλα αυτά, οι κανονισμοί της ΕΠΟ ζητούν ως προϋπόθεση ο πρώτος προπονητής της ομάδας να κατέχει πτυχίο UEFA Pro. Για αυτό από σήμερα, πρώτος προπονητής της ομάδας μας θεωρείται ο Νίκος Καραμπιμπέρης, ο οποίος μέχρι πρότινος εργαζόταν ως προπονητής της Κ20 του συλλόγου μας ενώ ταυτόχρονα οδήγησε τους νεαρούς ήρωες της πόλης μας στις πρώτες επτά αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League 2.

Από σήμερα λοιπόν, το τεχνικό επιτελείο μαζί με τον κ. Καραμπιμπέρη αλλά και τους αρχηγούς της ομάδας, Γιάννη Καζαντζίδη, Patrick Ebert και Ηλία Κυρίτση, θα δουλεύουν μαζί ώστε να οδηγήσουν την ομάδα μας στις επιτυχίες που χρειάζεται για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία.

Ταυτόχρονα σας ενημερώνουμε πως ο οργανισμός μας βρίσκεται στην έναρξη των διαδικασιών αναζήτησης νέου τεχνικού, ο οποίος θα έχει τα κατάλληλα προσόντα ώστε να μας οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων και ονείρων που έχουμε θέσει σαν σύλλογος από την πρώτη μέρα».