Πριμ του Χαντιτάτζι στους παίκτες: Αυτά τα λεφτά είναι τα καλύτερα που έχω ξοδέψει ποτέ! [βίντεο]

Έξαλλα πανηγύρια μέσα στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα στα Τρίκαλα, μετά την… ακριβή νίκη

« Λοιπόν θα πω μια λέξη κι εσείς θα την επαναλαμβάνετε! Καβάλαααα»! Μ’ αυτή την πρόταση μπήκε στα αποδυτήρια της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα στα Τρίκαλα ο Άλεξ Χαντιτάτζι, ο οποίος πανηγύρισε έξαλλα τη μεγάλη επιτυχία του ΑΟΚ. Μάλιστα όταν μπήκε το 1ο γκολ στο 77ο λεπτό, βρισκόμενος στην εξέδρα του γηπέδου των Τρικάλων,  δέχτηκε την επίθεση κάποιων από τους γηπεδούχους, επειδή τόλμησε να φωνάξει για την ομάδα!!!

Μέσα στο κλίμα ευφορίας και πανηγυρισμών, οι παίκτες ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κάποιο… πριμ με τον ίδιο να απαντάει ότι «σήμερα ο Καϊούμπι μου κόστισε 77 χιλ. ευρώ (σ.σ. προφανώς αναφέρεται στη συμφωνία που είχε με τον Βραζιλιάνο)», για να συνεχίσει χαριτολογώντας ότι «άρα μπορούμε να πούμε ότι οι 75 χιλ. ευρώ θα πάνε σ’ εσάς και οι 2 σ’ αυτόν»!!! Κατέληξε μάλιστα λέγοντας ότι «αυτά τα λεφτά είναι τα καλύτερα που έχω ξοδέψει ποτέ. Θα τα δώσουμε… cash τις επόμενες ημέρες, αλλά 3-4 παίκτες (σ. σ. προφανώς οι αρχηγοί και οι πιο έμπειροι) θα αποφασίσουν πως θα μοιραστούν. Όπως και να έχει πάντως, αυτά τα χρήματα τα έχετε κερδίσει επάξια»!

Το «έγκλημα» του Χαντιτάτζι

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «έγκλημα» του Χαντιτάτζι στην εξέδρα του γηπέδου των Τρικάλων ήταν ότι φώναξε «γκοοοολ» στο 0-1, γεγονός που δυσαρέστησε έναν ηλικιωμένο οπαδό των γηπεδούχων που του είπε με απειλητικό ύφος το εξής… αμίμητο «εδώ δεν είναι Καβάλα για να πανηγυρίζεις»!!! Απ’ εκείνο το σημείο και μετά, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έγινε στόχος των οπαδών των Τρικάλων, που περισσότερο έβριζαν εκείνον και λιγότερο έβλεπαν τον αγώνα που ήταν σε εξέλιξη!!!

Δείτε τους πανηγυρισμούς στο βίντεο του Μπάμπη Παναγιωτίδη από τα αποδυτήρια