Βόλεϊ: Οι κορασίδες του ΑΟΚ στην κορυφή της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Οι παίκτριες του Δημήτρη Μπαλασά πήραν συνάμα και την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα-Θόδωρος Μουριάδης: «Μόνον περηφάνια γι' αυτήν την ομάδα»

Οι κορασίδες του ΑΟΚ πρόσθεσαν έναν ακόμη τίτλο στην τροπαιοθήκη του Συλλόγου, καθώς επικράτησαν στον τελικό βόλεϊ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κόντρα στις Αμαζόνες Μαΐστρου με 3-0 σετ (25-20, 25-15, 25-15) παίρνοντας την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης συνεχάρη τις παίκτριες του Δημήτρη Μπαλασά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και ευχήθηκε για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

Η δήλωση του Δημάρχου Καβάλας

Η ομάδα βόλεϊ Κορασίδων του ΑΟΚ μας έκανε υπερήφανους. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Περιφέρειας ΑΜ-Θ είναι μια ακόμη απόδειξη του εξαιρετικού επιπέδου στο οποίο βρίσκονται οι παίκτριες του Δημήτρη Μπαλασά και της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής από τη διοίκηση του ΑΟΚ.

Εύχομαι η σημερινή επιτυχία να αποτελέσει οδηγό και για νέες διακρίσεις, αρχής γενομένης από τις μάχες που θα δώσουν οι πρωταθλήτριες της ΑΜ-Θ στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια σε όλους!