Ερασιτέχνης ΑΟΚ: Πολλά συγχαρητήρια στις ομάδες βόλεϊ – Πολλά ευχαριστώ σ’ αυτούς που βοήθησαν και ειδικά στον Μακάριο Λαζαρίδη

Ανακοίνωση της διοίκηση του ΑΟ Καβάλα, μετά το τέλος της επιτυχημένης χρονιάς, με αναφορές σ’ αυτούς που στήριξαν τις προσπάθειες των τμημάτων

Το ΔΣ και ο πρόεδρος του ΑΟ Καβάλα με ανακοίνωση τους συγχαίρουν θερμά την γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης που για άλλη μια χρονιά τονίζοντας ότι «μας έκανε περήφανους στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας».

Η ανακοίνωση συνεχίζει: «παρά τα προβλήματα λόγω της πανδημίας, τις σημαντικές οικονομικές απαιτήσεις και τις αμφιβολίες το περασμένο καλοκαίρι για την συμμετοχή στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα, η ναυαρχίδα του ΑΟΚ στάθηκε για άλλη μια φορά στο ύψος των περιστάσεων και του ονόματος που φέρει. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον προπονητή Δημήτρη Μπαλασά που έχει συνδέσει το όνομα του με όλες τις τελευταίες μεγάλες διακρίσεις, τον συνεργάτη του Τάσο Παπαδόπουλο και την ψυχή της ομάδας τον Γενικό αρχηγό Μιχάλη Πυριλίδη.

Όλοι τους άλλωστε μαζί με το τμήμα Κορασίδων μας κατέκτησαν πριν 2 μέρες το πρωτάθλημα της Περιφέρειας, και είμαστε πεπεισμένοι ότι σύντομα θα έχουμε ακόμα περισσότερα εύσημα να αποδώσουμε για την καλύτερη ομάδα της Περιφέρειας μας, που συνεχίζει να διακρίνεται χάρη και στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται και από τους προπονητές των τμημάτων υποδομής μας».

Στη συνέχεια ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια «επίσης, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους επαγγελματίες της πόλης μας για την αξιέπαινη στήριξη τους και συγκεκριμένα τον διαχρονικό και μεγάλο χορηγό μας την ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ, τον εργολάβο Χαράλαμπο Πασχαλίδη, τα ορθοπεδικά είδη Π. Βρεττός, το Εurotaxi Καβάλας, τον εργολάβο Λεωνίδα Δήμου, το Επιμελητήριο Καβάλας, το ΚΤΕΛ Ν. Καβάλας Tours, καθώς επίσης και τον Δήμο Καβάλας, τον Δήμαρχο κ. Μουριάδη και τον αντιδήμαρχο κ. Προμούσα».

Χωρίς τον Μακάριο Λαζαρίδη δε θα τα είχαμε καταφέρει

Τέλος ειδική μνεία γίνεται στη συμβολή του βουλευτή Καβάλας της ΝΔ Μακάριου Λαζαρίδη: «Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας, στον άνθρωπο-φίλαθλο-βουλευτή  Μακάριο Λαζαρίδη γιατί όταν ενημερώθηκε πριν 10 μήνες πως είναι πολύ πιθανό η ομάδα μας να μην κατέβει στην Α2 λόγω των οικονομικών δυσκολιών, μας κάλεσε με δική του πρωτοβουλία και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του, συνέπεια της οποίας ήταν η φετινή συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα. Χωρίς την βοήθεια του δεν θα τα είχαμε καταφέρει, και μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι τέτοιοι αρωγοί που θα προσφέρουν ακόμα πιο δυνατό άνεμο στα πανιά μας, ακόμα μεγαλύτερη ώθηση συνολικά στο γυναικείο τμήμα πετοσφαίρισης του ΑΟΚ που έχει παράδοση στον πρωταθλητισμό και τις διακρίσεις, και είναι κύτταρο πολιτισμού και άθλησης υψηλού επιπέδου για τη νεολαία της πόλης μας».