ΠΑΟ ΑΟ Καβάλας 1965: Τα πρώτα 200 «ευχαριστώ» για τα εισιτήρια διαρκείας

Εξαιρετικό ξεκίνημα στην περίοδο εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης χρονιάς στην Καβάλα, με 200 αιτήσεις να κατατίθενται τις πρώτες 24 ώρες

Αν όντως ισχύει το γνωμικό ότι «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», τότε ο αγώνας που δίνει η ΠΑΕ ΑΟΚ για να μαζέψει 3000 αιτήσεις ενδιαφέροντος για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θα είναι μάλλον κερδοφόρος, παρά το γεγονός ότι ο πήχης στήθηκε πολύ ψηλά!

Πώς να μην είναι αισιόδοξοι στον ΑΟΚ ότι θα καταφέρουν να πετύχουν ρεκόρ στην πώληση των διαρκείας, όταν μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες από την έναρξη της περιόδου κατάθεσης του ενδιαφέροντος, οι αιτήσεις έφτασαν τις 200;

Φαίνεται ότι οι Καβαλιώτες θέλουν να στηρίξουν τον Άλεξ Χαντιτάτζι στο νέο ξεκίνημα που θα επιχειρηθεί από τον ΑΟΚ, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο κατά 90% θα είναι από τη Super League 2. Οι αιτήσεις μπορούν να κατατίθενται είτε διαδικτυακά, είτε δια ζώσης καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή για 3 ώρες (12.00 με 3.00) στο περίπτερο του ΕΟΤ δίπλα από την κεντρική πλατεία.

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι καταθέτουν μόνο το ενδιαφέρον τους και αν συμπληρωθεί ο αριθμός των 3000, τότε θα ξεκινήσει η διάθεση τους, με τον κάθε ένα να πληρώνει το αντίτιμο για την προμήθεια του που θα είναι μόλις 70 ευρώ, ανεξάρτητα από το αν η ομάδα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική ή τη SL 2. Μετά τη συμπλήρωση των 3000 αιτήσεων, η τιμή των διαρκείας θα διπλασιαστεί και θα κοστίζουν 140 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ για το καλό ξεκίνημα στα διαρκείας αναφέρει σχετικά:

«Μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες οι εγγραφές ενδιαφέροντος για αγορά εισιτηρίου διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου έφτασαν τις 200.

Σας ευχαριστούμε όλους, έναν προς έναν ξεχωριστά!

Σας υπενθυμίζουμε πως και σήμερα θα μας βρείτε στο περίπτερο του ΕΟΤ (έναντι της Πλατείας Ελευθερίας) όπως και κάθε μέρα (Δευτέρα – Παρασκευή) από τις 12:00 μέχρι τις 15:00.

Την ίδια ώρα μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας και διαδικτυακά στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/zKfeP1VbVMDsMV5v7

* Σας υπενθυμίζουμε πως η εγγραφή γίνεται χωρίς καμία χρέωση. We only need your commitment (θέλουμε μόνο τη δέσμευση σας)».

In this article