Θόδωρος Μουριάδης: Η Λεμονιά μας έκανε για μια ακόμη φορά υπερήφανους

Το συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Βαλκανικούς αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο διπλό κορασίδων από την Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια

Τα θερμά του συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, στο διπλό κορασίδων, εκφράζει με μήνυμα του προς τη Λεμονιά Γκαϊντατζή ο Δήμαρχος Καβάλας. Ο Θόδωρος Μουριάδης τονίζει ότι η νεαρή αθλήτρια του ΑΣΕΑ Καβάλας μας έκανε και πάλι υπερήφανος και συνεχάρη όλους όσους βρίσκονται στο πλευρό της και τη βοηθούν για να πετύχει τους στόχους της.

Το μήνυμα αναφέρει: «Η Λεμονιά μας έκανε για μια ακόμη φορά υπερήφανους.

Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, μαζί με τη βουλγάρα συμπαίκτρια της, Σιντέλια Μούτλου, φανερώνει ότι παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο και πως αποτελεί τη μεγάλη ελπίδα τόσο του καβαλιώτικου, όσο και του ελληνικού αθλητισμού.

Θέλω να συγχαρώ, επίσης, όλους όσοι βρίσκονται στο πλευρό της και της εξασφαλίζουν τις καλύτερες συνθήκες, για να πετύχει τους στόχους της».