4ο Παληό 3on3 Summer Tournament: Τα «Τσακαλάκια» κέρδισαν και φέτος τις «Trompetes» [φωτογραφίες]

Επανάληψη του προηγούμενου τελικού στην επιτυχημένη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Παληού και στο κλειστό του 6ου Λυκείου λόγω καιρού

Μετά από ένα ιδιαίτερο, λόγω καιρικών συνθηκών, τριήμερο ολοκληρώθηκε με επιτυχία το βράδυ της Κυριακής 10/7 το 4ο Palio 3on3, το οποίο επέστρεψε στην κανονικότητα μετά το… διάλειμμα λόγω κορονοϊού.

Οι διοργανωτές των αγώνων, που πλέον έχει εξελιχθεί σε θεσμό, με ανακοίνωση τους εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε όλους τους αθλητές των 34 ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά και τους διαγωνισμούς, και είναι όλοι αυτοί που δίνουν το χαρακτήρα και την ενέργεια της διοργάνωσης! Επίσης ευχαριστούν όλους τους χορηγούς που ανταποκρίθηκαν για άλλη μια χρονιά στο κάλεσμα, συνεργάστηκαν και υποστήριξαν την προσπάθειά ο καθένας με τον τρόπο του!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες υπάρχουν προς τον Δήμο Καβάλας για την παροχή των αναμνηστικών t-shirt των αθλητών και ιδιαίτερα το δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη για την ευελιξία και την άμεση διευκόλυνση όταν χρειάστηκε η «μετακόμιση» του τουρνουά την ημέρα του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο του 6ου Λυκείου Καβάλας, καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παληού «Μέγας Αλέξανδρος» για τη βοήθεια στην παραχώρηση του γηπέδου στο Κοράλι.

Οι νικητές

Στο αθλητικό κομμάτι του τουρνουά, νικητές αναδείχθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα «Τσακαλάκια» (Στυλίδης, Σολωμός, Μπόζης, Ανίσογλου) κερδίζοντας σε μια επανάληψη του περσινού τελικού τις Trompetes (Μελαδιανός,Ψαλτόπουλος, Κουρτίδης, Πεχλιβανίδης) που παρουσιάστηκαν και φέτος πολύ δυνατοί διεκδικώντας ξανά το τρόπαιο! Η τρίτη θέση κατακτήθηκε από την πρωτοεμφανιζόμενη L.A. Team (Πέπα, Αργυρόπουλος, Μπάρμπας, Τσότσος), ενώ τέταρτοι τερμάτισαν όπως και πέρσι οι Χαβαλέικερς (Μακαρίτης, Παπανικολάου, Λιάρος, Τότογλου) που ξεκίνησαν από τους ομίλους των under 18 και κατάφεραν να αποκλείσουν δυνατούς και έμπειρους αντιπάλους!

Νικητής του διαγωνισμού τριπόντων αναδείχθηκε ο Δημήτρης Μπαλαμπουγιούκης κερδίζοντας στον τελικό το νεαρό Παπανικολάου με σκορ 12-11! Νικητής του πρώτου διαγωνισμού δεξιοτεχνίας αναδείχθηκε ο Καμήλαλης Δημοσθένης (1’19ʺ), κερδίζοντας στο νήμα και για διαφορά ενός και δύο δευτερολέπτων τους Γεωργιάδη (1’20ʺ),  Παπανικολάου (1’20ʺ) και Παπουτσή (1’21ʺ)!

«Ελπίζουμε να περάσατε ένα όμορφο τριήμερο και να κρατήσατε χαρούμενες στιγμές και εικόνες με τους φίλους και τις οικογένειες σας! Στην περίπτωση που το τουρνουά επιστρέψει για 5η χρονιά το επόμενο καλοκαίρι, θα γίνουν προσπάθειες να εφαρμοστούν και προτάσεις – συμβουλές των φίλων που παρακολουθούσαν και συμμετείχαν», καταλήγει η ανακοίνωση των διοργανωτών του τουρνουά!