Νέστος Χρυσούπολης: Ο Δήμαρχος Νέστου η τελευταία ελπίδα πριν τη διάλυση…

Μέλη της απερχόμενης διοίκησης του ζήτησαν να αναλάβει πρωτοβουλία για σχηματιστεί νέο ΔΣ, γιατί σε διαφορετική περίπτωση ο ιστορικός σύλλογος θα οδηγηθεί στην αδράνεια

Στην αποτελεσματικότητα της πρωτοβουλίας που θα αναλάβει ο Δήμαρχος Νέστου προκειμένου να σχηματιστεί μια διοίκηση σωτηρίας του συλλόγου, στηρίζονται πλέον όλοι στην ομάδα του Νέστου, σε ότι αφορά τη συνέχιση της πορείας του! Ο Σάββας Μιχαηλίδης αποτελεί την τελευταία ελπίδα πριν η ιστορική ομάδα, που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καταθέσει τα δελτία των παικτών της στο Πρωτοδικείο και οδηγηθεί στην αδράνεια.

Μετά από 3 άκαρπες Γενικές Συνελεύσεις δεν στάθηκε δυνατό να αρθεί το διοικητικό αδιέξοδο που περιήλθε ο σύλλογος, μιας και η υπόθεση της συγκρότησης διοίκησης αποδείχτηκε ότι ήταν ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο. Το πρωί της Τετάρτης μέλη της απερχόμενης διοίκησης συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Νέστου, του εξέθεσαν την κατάσταση και του ζήτησαν  να αναλάβει αυτός μια πρωτοβουλία για να αναδειχθεί ένα ΔΣ που θα συνεχίσει την πορεία της ομάδας στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΚ.

Η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη σελίδα του συλλόγου στο fb αναφέρει σχετικά τα εξής: «Σήμερα 20-7-2022 αντιπροσωπεία της απερχόμενης διοίκησης του ΑΣ Νέστου ενημέρωσε τον Δήμαρχο Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη για το αδιέξοδο που προέκυψε στο σύλλογο μας, αφού μετά από 3 γενικές συνελεύσεις δεν προέκυψε διοικητικό σχήμα και ο σύλλογος οδηγείται σε αδράνεια. Ζητήσαμε από τον κ. Δήμαρχο να αναλάβει την πρωτοβουλία σχηματισμού διοίκησης σε μια τελευταία προσπάθεια πριν την κατάθεση των δελτίων στο Πρωτοδικείο. Περιμένουμε τις εξελίξεις και θα ενημερώσουμε σχετικά τα μέλη μας».