Βύρωνας Καβάλας: Και ο Ντένις Μενήκου στο ρόστερ

Η ομάδα της Καβάλας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή – Βοηθός προπονητή και γυμναστής αναλαμβάνει ο Κώστας Αρβανίτης

Δεν έχουν τέλος οι μεταγραφικές κινήσεις στην ομάδα του Βύρωνα, που προετοιμάζεται για να παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η διοίκηση του Αριστείδη Καρίπογλου, που φέτος συμπληρώνει 8 χρόνια στο «τιμόνι» του ιστορικού συλλόγου της Καβάλας, κάνει ότι μπορεί προκειμένου να συμπληρώσει τα κενά στην ομάδα, προχωρώντας στην απόκτηση ικανότατων παικτών, που εκτός των άλλων έχουν εμπειρίες εκτός των τοπικών πρωταθλημάτων. Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκει ο Ντένις Μενήκου ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πέρσι στο Νέστο, ενώ έχει περάσει και από τον Κεραυνό Πέρνης. Επίσης έχει θητεία πολλών ετών σε ομάδες της Πελοποννήσου.

Παράλληλα ο Βύρωνας έκανε γνωστό και τον άμεσο συνεργάτη του προπονητή Μπάμπη Καζεπίδη στην τεχνική ηγεσία, που θα είναι ο Κώστας Αρβανίτης, ο οποίος θα αναλάβει το πόστο του γυμναστή. Η ανακοίνωση του Βύρωνα, από τον οποίο αναμένονται και άλλες… εκπλήξεις τις επόμενες ημέρες αναφέρει σχετικά:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε νέα απόκτηση τον ποδοσφαιριστή Μενήκου Ντένις και βοηθός προπονητή- γυμναστής τον Αρβανίτη Κώστα».