Τέλος εποχής Καμαράκη στον Αστέρα Καβάλας

Η νέα διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωση τη λύση της συνεργασία με τον πολύπειρο Σερραίο τεχνικό, μετά από 4 χρόνια στην τεχνική ηγεσία ανδρών και εφήβων – Αντικαταστάτης του ο Ανδρέας Δημητριάδης

Μετά από 4 χρόνια συνεργασίας ήρθε η στιγμή οι δρόμοι του Αστέρα Καβάλας και του Στάθη Καμαράκη να χωρίσουν. Η νέα διοίκηση του συλλόγου που αναδείχτηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τον ευχαριστεί για όλα όσα δίδαξε στο σύλλογο και τονίζει ότι ήρθε η ώρα του αποχωρισμού, επισημαίνοντας ότι ήταν τιμή για όλους στον Αστέρα η παρουσία του στο σύλλογο. Νέος προπονητής στο ανδρικό και εφηβικό τμήμα αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος τεχνικός στους παίδες και την Ακαδημία Ανδρέας Δημητριάδης.

Η ανακοίνωση του Αστέρα αναφέρει σχετικά:

«Ο Αστέρας Καβάλας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας μας με τον προπονητή του Αντρικού και Εφηβικού Τμήματος Στάθη Καμαράκη.
Μετά από Τέσσερα χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, με κορυφαία στιγμή την κατάκτηση της Πέμπτης θέσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων, έφτασε η δύσκολη ώρα του αποχωρισμού!
Στάθη μας έδωσες πολλά, διδαχτήκαμε από τη σοφία σου και αφήνεις πίσω σου μόνο φίλους!
Ήταν τιμή μας η συνεργασία μας μαζί σου!
Ευχαριστούμε!
Εις το επανιδείν!

Νέος προπονητής στο Αντρικό και Εφηβικό Τμήμα αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος προπονητής του Παιδικού καθώς και τμημάτων της Ακαδημίας μας Αντρέας Δημητριάδης.
Η Εξαιρετική του δουλειά στην Ακαδημία μας έδειξε ότι είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές της γενιάς του και είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας!
Αντρέα σε στηρίζουμε και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνεις»!