Πάνθηρες Καβαλας: Συνεχίζει στο ρόστερ η Ηλιοδώρα Παναγιωτίδου

Η 17χρονη αθλήτρια θα συνεχίσει, για 2η χρονιά, να προσφέρει στη γυναικεία ομάδα στην Α2 αλλά και στην ομάδα των νεανίδων στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα

Παράλληλα με την προσπάθεια ενίσχυσης με μεταγραφές, στους Πάνθηρες θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τις νεαρές αθλήτριες τους που βοήθησαν στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Μια απ’ αυτές είναι και η Ηλιοδώρα Παναγιωτίδου, που αποκτήθηκε πέρσι από τον Αστέρα Καβάλας και θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά να προσφέρει τόσο στη γυναικεία ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, όσο και στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με την ομάδα των Νεανίδων.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει σχετικά: «Η Διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει πως η Ηλιοδώρα Παναγιωτίδου θα συνεχίσει και φέτος στην ομάδα μας! Η 17χρονη guard που αγωνίστηκε πέρυσι για πρώτη φορά στην Α2 Εθνική κατηγορία, “έγραψε” 15 συμμετοχές, έχοντας ενεργό ρόλο στο rotation της ομάδας. Παράλληλα, θα αγωνιστεί και στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα των Νεάνιδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία Ηλιοδώρα»!

Η Cheerleaders Squad συνεχίζει…

Εν τω μεταξύ, εκτός από τις ομάδες μπάσκετ, στους Πάνθηρες οργανώνουν την παρουσία τους και στο χώρο των Cheerleaders. Η περσινή εμπειρία στο χώρο ήταν ενθαρρυντική και έτσι η προσπάθεια συνεχίζεται. Η ανακοίνωση των Πανθήρων αναφέρει: «Μας συνοδεύουν στα events και τους αγώνες μας, κλέβοντας τις εντυπώσεις! Πρόσφατα κατέκτησαν την πρώτη θέση στην κατηγορία ”Cheerleaders Group Adult”, στους Πανελλήνιους αγώνες Greek Open 2022! Οι εγγραφές για το Cheerleaders Squad ξεκίνησαν και σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της μοναδικής ομάδας της»!