«Έφυγε» ο Σταμάτης Παπαδάκης

Πέθανε σε ηλικία 69 ετών ο αγαπητός σε όλους παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής – Θλίψη στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Καβάλας

Την απώλεια ενός ανθρώπου που πρόσφερε πολλά στο ποδόσφαιρο και σ’ όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόταν στα γήπεδα είχε μόνο φίλους, θρηνεί ο Καβάλας. Ο Σταμάτης Παπαδάκης «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών, στο σπίτι το πρωί της Κυριακής στην Καβάλα. Το τελευταίο διάστημα είχε καρδιολογικά προβλήματα, τα οποία αντιμετώπισε με χειρουργική επέμβαση και όλοι θεωρούσαν ότι τα είχε ξεπεράσει. Πιθανότερη αιτία του θανάτου του είναι ανακοπή καρδιάς.

Ο Σταμάτης Παπαδάκης συνδέθηκε κυρίως με τον Ηρακλή Καβάλας στον οποίο διετέλεσε επί πολλά χρόνια προπονητής. Υπήρξε και ποδοσφαιριστής του συλλόγου, ενώ έχει αγωνιστεί και στον ΑΟΚ αλλά και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ήταν ένας παθιασμένος για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό άνθρωπος, που λόγω του ήπιου και ευγενικού χαρακτήρα του είχε κερδίσει τη συμπάθεια και την αναγνώριση όλων στο τοπικό ποδόσφαιρο, γι’ αυτό από το πρωί της Κυριακής όλοι δηλώνουν τη θλίψη τους για το γεγονός.

Για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο τιμήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο από τους συναδέλφους του στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρας 29/8 στις 12.00 από την εκκλησία των Αγ. Θεοδώρων στα Νεκροταφεία Καβάλας.