ΓΣ Ελευθερούπολης: «Πρεμιέρα» στα φιλικά κόντρα στον ΠΑΟΚ

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου (18.00) στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης

Τα τελευταία χρόνια η πορεία του ΓΣ Ελευθερούπολης στο μπασκετικό στερέωμα της χώρας είναι σταθερά ανοδική. Από τις τοπικές κατηγορίες της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, βρίσκεται πλέον στο κατώφλι της Basket League, μετά από 3 χρόνια στην Α2 Εθνική, αφού θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για την άνοδο στο φετινό πρωτάθλημα. Ο ΓΣΕ λοιπόν έχει μεγαλώσει πολύ, και ως μεγάλη ομάδα κλείνει δυνατά φιλικά παιχνίδι που λίγα χρόνια πριν δε θα μπορούσε να τα φανταστεί κανείς ότι μπορεί να γίνουν στο γήπεδο του.

Έτσι λοιπόν η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην «πρεμιέρα» των φιλικών αγώνων προετοιμασίας για τη νέα χρονιά θα υποδεχτεί το απόγευμα του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου στο κλειστό της Ελευθερούπολης τον ΠΑΟΚ στις 18.00! Στον αγώνα αυτό οι φίλοι του συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να δουν το νέο ρόστερ της ομάδας (συμπεριλαμβανομένου του Αμερικάνου Τζόναθαν Χάντσον) να κοντράρεται με μια από της μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Η ανακοίνωση του ΓΣΕ αναφέρει σχετικά:

«Ώρα για δράση απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας. Το Σάββατο στις 18:00 θα υποδεχτούμε τον ΠΑΟΚ στην Ελευθερούπολη. Ο ΓΣΕ μεγαλώνει και φιλοξενεί πλέον και μεγάλες ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος. Μεγάλη μας χαρά και τιμή ο αγώνας του Σαββάτου.

Ευχαριστούμε τον «Δικέφαλο του Βορρά» που αποδέχτηκε την πρόσκληση. Παράλληλα ήρθε η ώρα να γνωρίσουν οι φίλαθλοι μας, το νέο ρόστερ της ομάδας μας. Σάββατο 18:00 ΓΣΕ -ΠΑΟΚ, η αγαπημένη μας αρρώστια ξεκινάει».