Η Ασπίδα Πολυστύλου συνεργάτης με τον Παναθηναϊκό!

Ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία του τοπικού συλλόγου της Καβάλας με τους «πράσινους» η οποία σε πρώτη φάση θα αφορά το γυναικείο ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο σάλας

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε στους φίλους του συλλόγου και του ποδοσφαίρου γενικότερα η Ασπίδα Πολυστύλου. Εδώ και λίγο καιρό οι συζητήσεις και οι επαφές με τον ΑΟ Παναθηναϊκός ήταν συνεχείς και εντέλει έφτασαν σε αίσιο τέλος, με την απόφαση για συμπόρευση και συνεργασία των δύο συλλόγων, στην περιοχή της Καβάλας, σε πρώτη φάση στο γυναικείο ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο σάλας!

Η γνωστοποίηση αυτής της συνεργασίας έγινε με ανακοίνωση του ερασιτέχνης ΠΑΟ που αναφέρει τα εξής:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την συμπόρευση του με την «τριφυλλοφόρα» ομάδα της Ασπίδας Πολυστύλου στην Καβάλα και την εκτενή συνεργασία σε διάφορους τομείς.

Ο Παναθηναϊκός ΑΟ πλέον συνεργάζεται επίσημα και με την Ασπίδα Πολυστύλου και σε πρώτη φάση θα υπάρχει συνεργασία στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου και στο ποδόσφαιρο σάλας.

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού ΑΟ Παναγιώτης Μαλακατές ανέφερε «Βρισκόμαστε σε μια νέα περίοδο πιο στενής συνεργασίας με την Ασπίδα Πολυστύλου μια ομάδα που έχει τα χρώματα και το έμβλημα μας και αναμφίβολα μας ελκύει. Η συνεργασία μας θα είναι πολυεπίπεδη καθώς επιθυμούμε να υπάρχει μια ακόμα βαθύτερη σχέση και θα γίνουν σειρές ενεργειών με κοινό γνώμoνα τον Παναθηναϊκό και τα αγωνίσματα του ποδοσφαίρου γυναικών και του ποδοσφαίρου σάλας».

Παρόμοια ήταν και η τοποθέτηση της διοίκησης της Ασπίδας Πολυστύλου μέσω του προέδρου Αναστάσιου Αποστολακάκη που  ανέφερε «Είναι μεγάλη η τιμή και χαρά μας που συνεργαζόμαστε με τον Παναθηναϊκό. Σε πρώτη φάση θα συνεργαστούμε στο κομμάτι του ποδοσφαίρου σάλας και του γυναικείου ποδοσφαίρου»