ΑΟ Καβάλα: Κόντραρε στο 1ο ημίχρονο, έχασε με 1-4 από τον Πανσερραϊκό

Στο πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη έδειξε καλά στοιχεία στο 1ο μέρος της αναμέτρησης στο Ενωσιακό των Αμισιανών

Παρουσία αρκετού κόσμου που βρέθηκε στις κερκίδες του Ενωσιακού γηπέδου στα Αμισιανά, ο ΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τον Πανσερραϊκό με 1-4 το απόγευμα του Σαββάτου. Στο πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έδωσε μέχρι τώρα το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη στάθηκε πολύ καλά στο 1ο ημίχρονο, όταν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ, ωστόσο λίγο αργότερα ισοφαρίστηκε, ενώ στα πρώτα λεπτά της επανάληψης δέχτηκε δύο τέρματα και έτσι η πλάστιγγα έγειρε οριστικά υπέρ των φιλοξενούμενων.

Κόντρα σ’ ένα αντίπαλο που ήταν εμφανώς ποιοτικότερος και πιο έτοιμος, μιας και έχει υψηλές φιλοδοξίες στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, η Καβάλα μπήκε με την «καλή» της ενδεκάδα, γεγονός που φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Πήρε το προβάδισμα στο 21ο λεπτό με απ’ ευθείας κόρνερ του Μπαρέττα, όμως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 25’ με δυνατό σουτ του Σιόντη, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Μασκανάκη στο 33. Στην επανάληψη και μέσα σε 8 λεπτά οι Σέρρες πέτυχαν δύο γκολ με τους Ανάκογλου και Σαϊντ στο 48’ και το 54’, ενώ το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στο 64’ από τον Στίνα.

Ο ΑΟΚ ξεκίνησε τον αγώνα με την εξής σύνθεση: Παπαποστόλου, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καγκελίδης, Σαλπιγγίδης, Κατσέτης, Καρακώστας, Ιορδανίδης, Μπαρέττας. Αγωνίστηκαν επίσης και οι Σιαματάς, Ρουμπιές, Παπαδόπουλος, Pavlov, Γερογιάννης, Πετράκης, Μαγκαφίνης, Γιαννάκος.