ΕΠΣ Καβάλας: Σέντρα στην Α’ κατηγορία την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου

Η Ένωση δεν περιμένει το αποτέλεσμα της ΓΣ της ΕΠΟ και ανακοίνωσε εκ νέου την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου – Μια εβδομάδα αργότερα θα αρχίσει η Β’ κατηγορία – Μέσα σε 2 εβδομάδες η Α’ θα «παίξει» 4 αγωνιστικές

Δεν περιμένει, όπως φαίνεται, η ΕΠΣΚ το αποτέλεσμα της ΓΣ της ΕΠΟ στις 30 Σεπτεμβρίου (όπου είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποφασιστεί «λουκέτο» στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο) για να ανακοινώσει για ακόμα μια φορά την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου σε νέες ημερομηνίες. Πλέον σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, η Α’ κατηγορία θα ξεκινήσει στις 5 Οκτωβρίου, ενώ η Β’ κατηγορία στις 9 και 10 Οκτωβρίου.

Για την Α’ κατηγορία γνωστοποιήθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα για τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, ενώ για τους δύο ομίλους της Β’ κατηγορίας για τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «σέντρα» στην Α’ κατηγορία θα γίνει ημέρα Τετάρτη (5/10) και ότι οι 4 πρώτες αγωνιστικές θα διεξαχθούν σε διάστημα 2 εβδομάδων! Δηλαδή θα γίνουν 2 αγωνιστικές μεσοβδόμαδα (Τετάρτη 5 και 12 Οκτωβρίου) και 2 τα Σαββατοκύριακα 8-9/10 και 15-16/10, προφανώς γιατί έχει χαθεί έδαφος στις ημερομηνίες και θα πρέπει να καλυφθεί μ’ αυτόν τον τρόπο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων είναι είναι αναρτημένο και στην ιστοσελίδα της ΕΠΣΚ, στην καρτέλα «Διοργανώσεις» – «Πρωταθλήματα Ανδρών» – «Πρόγραμμα Αγώνων».