Ποδόσφαιρο: Νέστος και Ορφάνι παραμένουν στη Γ’ Εθνική κατηγορία;

Σύμφωνα με πληροφορίες το εν λόγω πρωτάθλημα θα έχει την ίδια μορφή με πέρσι και άρα σ’ αυτό θα παραμείνουν περισσότερες ομάδες, ανάμεσα τους και οι δύο από την Καβάλα

Ραγδαίες φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις στο Ελληνικό ποδόσφαιρο σε ότι έχει να κάνει τόσο με τη Super League 2 όσο και τη Γ’ Εθνική και τα πολλά ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν και αποτελούν εμπόδια για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου η ΕΠΟ να καταφέρει να ξεπεράσει τα περισσότερα απ’ αυτά τα εμπόδια θα επιστρέψει στο μοντέλο της περσινής χρονιάς στη Γ’ Εθνική αναφορικά με τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετέχουν και άρα και των ομίλων που δημιουργηθούν, πράγμα που πρακτικά για την Καβάλα σημαίνει ότι στην τελευταία Εθνική κατηγορία θα παραμείνουν τόσο ο Νέστος Χρυσούπολης (που έχασε στην τελευταία αγωνιστική την παραμονή) όσο και ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου!!!

Οι πληροφορίες αυτές, μέχρι στιγμής δεν μπορούν να επισημοποιηθούν, όμως διαρρέονται από παράγοντες του ποδοσφαίρου με άμεση γνώση των εξελίξεων και των αποφάσεων στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Αν επαληθευτούν η Καβάλα θα έχει 4 εκπροσώπους στη Γ’ Εθνική, και ο όμιλος που θα συμμετέχουν θα είναι κυρίως στα όρια της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης! Επίσης η εξέλιξη αυτή θα φέρει αλλαγές και στα τοπικά πρωταθλήματα που ήδη έχουν πραγματοποιήσει τις κληρώσεις τους, οι οποίες και θα χρειαστεί να επαναληφθούν!

«Ανεβαίνει» ο Ηρακλής Λάρισας στη SL 2

Σε ότι αφορά τη Super League 2, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να προβιβάσει τον Ηρακλή Λάρισας που μετείχε στα μπαράζ ανόδου και τερμάτισε στην 7η θέση. Οι Θεσσαλοί θα καλύψουν το τελευταίο κενό στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία και μένουν εκτός ο Αγροτικός Αστέρας και ο Πανδραμαϊκός που ευελπιστούσαν να αγωνιστούν στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία. H ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε μετάσχει στα μπαράζ ανόδου, τερματίζοντας 2η και η ομάδα της Δράμας διεκδικούσε την άνοδό της μετά τη δικαστική νίκη στο Διαιτητικό σε βάρος του Αγροτικού που είχε εγγραφεί εκπρόθεσμα στο Μητρώο. Αυτό που μένει πλέον να φανεί είναι αν Αγροτικός Αστέρας, Πανδραμαϊκός προσφύγουν εκ νέου, μπλοκάροντας τη σέντρα του πρωταθλήματος της Super League 2.