Ακαδημίες Ποδοσφαίρου ΑΟΚ-Mundialito: Άκυρο στο 3ο Scouting Camp Καβάλας

Ανακοινώθηκε η αναβολή της διοργάνωσης λόγω τεχνικών προβλημάτων που έχουν να κάνουν με τη χρησιμοποίηση του «Ανθή Καραγιάννη»

Δε θα πραγματοποιηθεί τελικά στην ημερομηνία που είχε ανακοινωθεί το 3ο Scouting Camp Καβάλας, που θα διοργάνωναν από κοινού η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΑΟ Καβάλα και η Ακαδημία Mundialito. Αυτό έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας 14/11 με μια ανακοίνωση που αναφέρει ότι ο λόγος της αναβολής της φιλόδοξης αυτής διοργάνωσης την οποία θα παρακολουθούσα ανιχνευτές ταλέντων από τη Βόρεια Ελλάδα αλλά και από ομάδες της Ιταλίας, αναβάλλεται λόγω τεχνικών προβλημάτων που έχουν να κάνουν με τη χρησιμοποίηση του «Ανθή Καραγιάννη».

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι σύντομα θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, τοποθετείται την Άνοιξη του 2023.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ανακοινώνουμε την αναβολή του 3ου Scouting Camp Καβάλας, το οποίο είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 16 έως και τις 18 Νοεμβρίου 2022 στο «Ανθή Καραγιάννη» και στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο λόγω τεχνικών προβλημάτων που προέκυψαν με την χρησιμοποίηση του δημοτικού σταδίου.