Βόλεϊ–ΑΟ Αμυγδαλεώνα: Η «Σάρισα» στη 2η δεύτερη θέση των νεανίδων στην Περιφέρεια!

Η ομάδα του Αμυγδαλεώνα έφτασε στον τελικό του final-4 που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Γεωργιανής – Συγχαρητήριο μήνυμα από τον Δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη

Την 2η θέση στο φάιναλ φορ Νεανίδων της Ένωσης Σωματείων Περιφέρειας Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας, κατέκτησε η ομάδα βόλεϊ του ΑΟ Αμυγδαλεώνα «Σάρισα»! Η ομάδα του Αμυγδαλεώνα έφτασε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, όπου ηττήθηκε από τον ΓΣ Δράμας με 3-1 σετ. Οι αγώνες της τελικής φάσης πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Ιανουαρίου 2023 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Γεωργιανής, με τη συμμετοχή των ομάδων Σάρισα, ΓΣ Δράμας, ΑΟ Σερρών και Αμαζόνες Μαΐστρου.

Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο Καβάλας

Γι’ αυτή την επιτυχία ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης συνεχάρη με μήνυμα τους όλους τους συντελεστές της ομάδας. Το μήνυμα του αναφέρει: «Στην ομάδα Νεανίδων «Σάρισα» του Αθλητικού Ομίλου Αμυγδαλεώνα, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια! Κατάφερε, απέναντι σε ομάδες που εκπροσωπούν μεγάλες πόλεις της περιοχής μας, να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο φάιναλ φορ της Ένωσης Σωματείων Περιφέρειας Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας, και να εξασφαλίσει, εκτός απροόπτου, μία θέση στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, με τη συμμετοχή δεκαέξι ομάδων. Η νέα διάκριση της ομάδας του Αμυγδαλεώνα δείχνει ότι τόσο η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο, όσο και οι αθλήτριες του Όμιλου, βρίσκονται σταθερά σε πολύ υψηλό επίπεδο.Ο Δήμος Καβάλας θα σταθεί στο πλευρό τους, όπου αυτό κριθεί απαραίτητο, για να συνεχίσουν την υπέροχη διαδρομή τους στον χώρο του Αθλητισμού».