Θόδωρος Μουριάδης: Το μέλλον σου προδιαγράφεται λαμπρό. Συγχαρητήρια Παναγιώτη!

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας για την κατάκτηση της ζώνης της WBC Mediterranean από τον Καβαλιώτη πρωταθλητή, Παναγιώτη Τσοχαταρίδη

Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης στον Καβαλιώτη πρωταθλητή, Παναγιώτη Τσοχαταρίδη για για την κατάκτηση της ζώνης της WBC Mediterranean στο πλαίσιο της διοργάνωσης Αthens Fighting Champioship η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα [διαβάστε εδώ].

Το συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας

Η νέα επιτυχία του Παναγιώτη Τσοχαταρίδη δεν αποτελεί έκπληξη για όλους εμάς που γνωρίζουμε το αγωνιστικό του επίπεδο. Ο νεαρός πυγμάχος από τον Αμυγδαλεώνα έχει ήδη καταθέσει τα διαπιστευτήριά του σε μεγάλες διοργανώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η κατάκτηση της ζώνης της WBC Mediterranean στην αναμέτρηση με τον Γάλλο Μέλβιν Μορό, στο πλαίσιο της διοργάνωσης Αthens Fighting Champioship, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Περιστέρι, δικαιώνει τη σκληρή δουλειά που κάνει από την αρχή της καριέρας του. Με τη συνδρομή των προπονητών του Γιάννη Κακαράκη και Θανάση Μιχαλούδη, τη διαχρονική καθοδήγηση του Τάσου Χατζηιωαννίδη και τη στήριξη του οικογενειακού του περιβάλλοντος, το μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό. Εύχομαι από καρδιάς να εκπληρώσει όλους τους στόχους που έχει θέσει, κάνοντας υπερήφανους όσους πιστεύουν στην αξία και στο ταλέντο του.