Κύπελλο ΕΠΣΚ: Προβάδισμα για τις Πηγές, «Χ» στο Βερούλειο

Στους πρώτους αγώνες της ημιτελικής φάσης, ο Άρης Πηγών κέρδισε 2-0 τον Ορφέα Ελευθερούπολης, ενώ στο Βερούλειο Βύρωνας και Νέστος αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2

Σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας απέκτησε ο Άρης Πηγών μετά τον αγώνα με τον Ορφέα Ελευθερούπολης για την ημιτελική φάση του θεσμού, ενώ αντίθετα Βύρωνας και Νέστος άφησαν ανοιχτούς «λογαριασμούς» για τη ρεβάνς στη Χρυσούπολη, μιας και αναδείχτηκαν ισόπαλοι στο Βερούλειο, το απόγευμα της Τετάρτης 3/5 με σκορ 2-2.

Στις Πηγές, ο Άρης που θέλει όσο τίποτα άλλο να πάρει έναν τίτλο στη φετινή χρονιά μιας και το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας χάθηκε, υποδέχτηκε τον πρωταθλητή Ορφέα και τον κέρδισε με 2-0. Έχοντας τη συμπαράσταση του κόσμου του που γέμισε το γήπεδο, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να σημειώσει και τα δύο τέρματα του στο 1ο 45λεπτο με τους Δουμάνη και Βλάχο.

Στο Βερούλειο το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι το τελευταίο λεπτό με τον φιλοξενούμενο Νέστο να προηγείται δύο φορές με τους Ζαχαράκη στο 45’ και Μπλέτσα στο 72’ και τον Βύρωνα να απαντά με τον Α. Δερμιτζάκη στο 59’ και τον Κούρτογλου με τη συμπλήρωση του 90ου λεπτού.

Οι αγώνες ρεβάνς

Οι αγώνες ρεβάνς από τα αποτελέσματα των οποίων θα κριθεί το ποιος θα πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό θα γίνουν Κυριακή και Τετάρτη 7 και 10 Μαΐου. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Νέστος Χρυσούπολης – Βύρωνας Καβάλας (ώρα 17:00)

  • Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Ορφέας Ελευθερούπολης – Άρης Πηγών (ώρα 17:30)