Νίκος Πενταζίδης: Κάποια στιγμή όλα τα όμορφα πράγματα τελειώνουν…

Η δήλωση του πρώην, πλέον, προπονητή της ομάδας μπάσκετ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας, για την απόφαση του να αποχωρήσει από την τεχνική της ηγεσία

Το κεφάλαιο Kavala BC έκλεισε πλέον για τον προπονητή Νίκο Πενταζίδη ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία μετά από 5 χρόνια, αλλά συνολικά 17 στον σύλλογο από διάφορα πόστα. Στη δήλωση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο fb τονίζει ότι κρατάει τις όμορφες στιγμές που έζησε όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα και εύχεται στον Βαγγέλη Παππά, που την κρατάει όρθια, τα καλύτερα. Επίσης αναφέρεται στις αναμνήσεις και τις φιλίες που δημιούργησε με παίκτες και προπονητές, στις επιτυχίες της (με αποκορύφωμα την 6η θέση στην Α1, ευχαριστεί όλους για τη συνεργασία και δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τον Κώστα Παπακωνσταντίνου τον οποίο χαρακτηρίζει ως αναμορφωτή του Καβαλιώτικου μπάσκετ και δεύτερο πατέρα του.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Κάποια στιγμή όλα τα όμορφα πράγματα τελειώνουν, έτσι ήρθε η ώρα να κλείσει το κεφάλαιο που λέγεται Kavala BC και να ανοίξει ένα άλλο.

Θα μπορούσα να επικαλεστώ πολλούς αγωνιστικούς λόγους για την αποχώρησή μου αλλά προτιμώ να κρατήσω τις όμορφες στιγμές που έζησα για 17 ολόκληρα χρόνια.

Εύχομαι στην ομάδα και τον κ Παππά, ο οποίος κρατάει την ομάδα όρθια τα καλύτερα και να τον ευχαριστήσω για την συνεργασία.

Οι αναμνήσεις πολλές, οι φιλίες ακόμη περισσότερες που συνοδεύτηκαν με επιτυχίες όπως η 6η θέση  στο πρωτάθλημα της Α1 και η Ευρωπαϊκή πορεία στην Balkan league.

Συνεργασίες με καταξιωμένους προπονητές όπως ο Πρίφτης, ο Αλεξανδρής, ο Χουγκάζ, ο Τζήμας, ο  Νίκου και άλλοι πολλοί.

Όσο αφορά τους αθλητές δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις, οι περισσότεροι έτοιμοι για μάχη, αρνητές της ήττας και φιλότιμα παιδιά, θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για την τύχη που είχα να τους δώσω οδηγίες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου για την υπομονή που είχαν μαζί μου, Γιώργο, Σπύρο, Θωμά αλλά και Αντώνη (φροντιστής), σας ευχαριστώ!

Τέλος θέλω να κλείσω γράφοντας ένα τεράστιο ευχαριστώ  σε έναν άνθρωπο που μου στάθηκε σαν 2ος Πατέρας και ήταν ο αναμορφωτής του Καβαλιωτικου μπάσκετ.

Κώστα Παπακωνσταντίνου σε ευχαριστώ για όλα»!!!