Νέστος Χρυσούπολης: Δύο μεταγραφές και τρεις ανανεώσεις

Αποκτήθηκαν οι Σιδηρόπουλος (Βύρων) και Τορομανίδης (Ορφέας Ξάνθης) και συνεχίζουν οι Γκατζολάρι, Οκάν και Πανταζής

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε το φετινό «χτίσιμο» του Νέστου, μιας και μέσα σ’ ένα απόγευμα (της Τετάρτης 12/7) ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με 3 ποδοσφαιριστές που ήταν από τους βασικούς συντελεστές της περσινής πορείας (πρωταθλητισμού στο 2ο γύρο) που έφερε και την εξασφάλιση της παραμονής στη Γ’ Εθνική, καθώς και την απόκτηση 2 εξαιρετικών παικτών.

Συνεχίζουν οι Γκατζολάρι, Οκάν και Πανταζής

Συγκεκριμένα στο ρόστερ του Νέστου θα παραμείνει ο αρχηγός της ομάδας Λάζαρος Γκατζολάρι, με την ανακοίνωση της διοίκησης να αναφέρει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με έναν εκ των αρχηγών της ομάδας μας Λάζαρο Γκατζολαρι του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρόνια» .

Επίσης στη Χρυσούπολη θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και στο επόμενο πρωτάθλημα οι Παναγιώτης Πανταζής και Οκάν Σουλειμάν. Η ανακοίνωση του Νέστου αναφέρει σχετικά: «Ο Σύλλογος μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Πανταζή Παναγιώτη και Σουλεϊμάν Οκάν».

Νέα πρόσωπα οι Σιδηρόπουλος και Τορομανίδης

Σε ότι αφορά τα νέα πρόσωπα της ομάδας, πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές τα ονόματα των οποίων είχαν ακουστεί εδώ και μέρες ότι θα αποκτηθούν από το συγκρότημα του Νίκου Κεχαγιά. Στο Νέστο θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά ο Θόδωρος Σιδηρόπουλος που προέρχεται από τον Βύρωνα Καβάλας. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σιδηροπουλου Θεόδωρου. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Επίσης παίκτης του Νέστου θα είναι και ο Θοδωρής Τορομανίδης που προέρχεται από τον Ορφέα Ξάνθη. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Δεύτερη σημαντική προσθήκη για την ομάδας Θοδωρής Τορομανιδης. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν χωρίς τραυματισμούς».