Προπονητικό Κέντρο ΑΟΚ-Κρυονέρι: Πρώτη ημέρα… δουλειάς για το αυτόματο ποτιστικό σύστημα

Ολοκληρώθηκε η πρώτη παρέμβαση της νέας διοίκησης της ομάδας σε ότι αφορά της υποδομές

Οπως έχει τονιστεί και άλλες φορές ο ΑΟΚ φέτος δεν επιχειρεί νέο ξεκίνημα μόνο σε ότι αφορά τους στόχους και το έμψυχο υλικό του, αλλά και στις υποδομές του. Ο σύλλογος θέλει να δημιουργήσει εγκαταστάσεις στις οποίες οι ποδοσφαιριστές θα δουλεύουν και θα προπονούνται σε άψογες συνθήκες και σ’ αυτό το πλαίσιο έγινε ήδη το πρώτο βήμα. Το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κρυονέρι απέκτησε πλέον αυτόματο ποτιστικό σύστημα, κάτι που έλειπε όλα αυτά τα 15 χρόνια που χρησιμοποιείται από τον ΑΟΚ και αποτελούσε τον «πονοκέφαλο» των παραγόντων που ήταν επιφορτισμένοι με το πότισμα του χόρτου με το… λάστιχο!

Από σήμερα λοιπόν το αυτόματο σύστημα τέθηκε σε λειτουργία, ενώ όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του ΑΟ Καβάλα, θα τοποθετηθεί έτοιμος χλοοτάπητας στα σημεία που «ξηλώθηκαν» για να μπουν οι σωλήνες, ενώ θα ακολουθήσει επανασπορά όλο του γηπέδου.

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρει:

«Για να φτιάξεις σπίτι λένε, πρέπει να ξεκινήσεις από τα θεμέλια κι αυτός ο τρόπος σκέψης είναι που πρέπει να παίζει σημαντικό ρόλο στον προγραμματισμό κάθε ομάδας. Πέρασαν περίπου 15 χρόνια από τότε που ο ΑΟΚ ξεκίνησε να χρησιμοποιεί για τις προπονήσεις του το γήπεδο του Κρυονερίου αγωνιζόμενος μάλιστα τότε ακόμα και στην Superleague 1. Σήμερα λοιπόν είναι η 1η μέρα που το γήπεδο αυτό θα ποτιστεί με αυτόματο σύστημα χωρίς τα παραδοσιακά λάστιχα ενώ θα τοποθετηθεί έτοιμος χλοοτάπητας στα κομμάτια που έγινε η εγκατάσταση των σωλήνων & θα γίνει επανασπορά ώστε να προσφέρει όλες τις ανέσεις που απαιτούνται για την αγαπημένη μας ομάδα! Συνεχίζουμε…»!

Άμεση προτεραιότητα

Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να τονιστεί ότι η τοποθέτηση αυτόματου ποτιστικού συστήματος στο Κρυονέρι, ήταν το πρώτο που ζήτησαν οι παράγοντες του ΑΟΚ από τον Γιάννη Διαμαντίδη. Όταν ο νέος ισχυρό άνδρας του συλλόγου τους ρώτησε τι θεωρούν ότι θα πρέπει να γίνει πρώτα σ’ αυτόν τον τομέα, η απάντηση ήταν άμεση και αφορούσε το συγκεκριμένο έργο στο Κρυονέρι, όπερ και και εγένετο…