ΕΠΣ Καβάλας: Διαιτητής 1ης κατηγορίας ο Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας

Η Καβαλιώτικη διαιτησία εκπροσωπείται και πάλι στα μεγάλα σαλόνια της διαιτησίας στη χώρα μας - Στην 1η κατηγορία γυναικών και τη 2η των βοηθών διαιτητών η Αναστασία Μυλοπούλου

Στους Πίνακες Αξιωματούχων Διαιτησίας 2023-2024 της ΚΕΔ/ΕΠΟ έχουν την τιμή να βρίσκονται από σήμερα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, γεγονός που αναδεικνύει τη σκληρή και σοβαρή δουλειά που γίνεται από αυτήν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, τόσο από τους υπεύθυνους της Επιτροπής, όσο και από τους ίδιους τους διαιτητές.

Συγκεκριμένα και μετά από ανακοίνωση που εξέδωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ο Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας αποτελεί πλέον Διαιτητή 1ης Κατηγορίας, φέρνοντας ξανά την Καβαλιώτικη Διαιτησία στα υψηλά σαλόνια του ποδοσφαίρου. Σημαντική και η γυναικεία παρουσία στην ελληνική διαιτησία, αφού η Αναστασία Μυλοπούλου βρίσκεται στον Πίνακα των Γυναικών Διαιτητών 1ης Κατηγορίας, αλλά και στον Πίνακα Διαιτητών 2ης Κατηγορίας. Επιπλέον, στους Διαιτητές 3ης Κατηγορίας συγκαταλέγεται ο Αναστάσιος Τσιλίκας.

Όσον αφορά τους Βοηθούς Διαιτητές, Αναστάσιος Καρασσαβαϊδης και Λάμπρος Σακάλογλου βρίσκονται στους Πίνακες Βοηθών Διαιτητών 2ης Κατηγορίας, ενώ Ιωάννης Γεωργαντέλης και Κωνσταντίνος Δεδονάκης σε αυτούς της 3ης Κατηγορίας.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας συγχαίρουν την Επιτροπή Διαιτησίας και τους διαιτητές αυτής για τη σκληρή τους δουλειά και τους εύχονται κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. Παράλληλα, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς την ΚΕΔ/ΕΠΟ για τη σωστή αξιολόγηση της προς τους Καβαλιώτες Διαιτητές.