Coast to Coast στην Αμόγλωσσα της Κεραμωτής: Για πρώτη φορά αγώνες τρεξίματος στην… παραλία!

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Νέστου υπόσχεται μία μοναδική δρομική εμπειρία πλάι στο κύμα - Διαδρομές 6 και 12 χιλιομέτρων αλλά και... παιδικός αγώνας 1 χιλιομέτρου! - Διαβάστε πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή

ΟΣύλλογος Δρομέων Υγείας Νέστου [ΣΔΥΝ] σε συνεργασία με τον Δήμο Νέστου διοργανώνει το Σάββατο 12 Αυγούστου 2023 στην παραλία («αμμόγλωσσα») της Κεραμωτής τρεις (3) αγώνες με την ονομασία Coast to Coast Running Challenge 12 & 6 km + 1 km (παιδικός).

Ο ΣΔΥΝ υπόσχεται «μια ξεχωριστή δρομική εμπειρία πλάι στο κύμα», στο ξεχωριστό φυσικό περιβάλλον της περιοχής. Για τους αγώνες έχει προβλεφθεί ηλεκτρονική χρονομέτρηση σε τρία σημεία, ενώ θα υπάρχει Barbeque και μουσική από γνωστούς DJ, και πολλές άλλες εκπλήξεις σε όλους όσους συμμετέχουν.

Στον χώρο αφετηρίας-τερματισμού, θα υπάρχουν σκίαστρα, χώροι αποδυτήριων, χημικές τουαλέτες, άφθονες μπύρες, σουβλάκια, φρούτα, μουσική με dj, «γιατί δεν θέλουμε μόνο να τρέξετε, θέλουμε να περάσετε καλά, εσείς, και όλοι οι συνοδοί σας, δωρεάν και με πολύ κέφι, οι εθελοντές μας θα είναι εκεί για ό,τι χρειαστείτε», αναφέρει ο Σύλλογος στην ανακοίνωσή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους αγώνες Coast to Coast Running Challenge ήδη έχουν εγγραφεί πάνω από 200 δρομείς από Θεσσαλονίκη, Βέροια, Λάρισα, Ξάνθη, Καβάλα, Πετρούσα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς και αλλού!

Κάνετε εγγραφή πατώντας εδώ

«Το σημαντικότερο μέρος της διοργάνωσης θα είναι ο παιδικός αγώνας, φέρτε τα παιδιά σας να πάρουν μέρος, χωρίς εγγραφή, στην εκκίνηση στον Φάρο, υποσχόμαστε θα τους μείνει, και θα σας μείνει αξέχαστο!», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του ΣΔΥΝ.

Τα έπαθλα που θα πάρουν οι τρεις πρώτες και οι τρεις πρώτοι στους αγώνες 12 και 6 χιλιομέτρων θα είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα από λευκό μάρμαρο Θάσου.