ΑΟ Καβάλα προς Άλεξ Χαντιτάτζι: Ωραίο το Hamptons, αλλά πλήρωσε τα χρέη σου…

Ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας της Καβάλας για τον πρώην ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΟΚ και τα χρέη που έχει αφήσει στην τοπική αγορά, στο δημόσιο, στην ΕΠΟ αλλά και στο προσωπικό της ομάδας

Σκληρή ανακοίνωση κατά του πρώην ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΟΚ Άλεξ Χαντιτάτζι, εξέδωσε η νέα διοίκηση της ομάδας της Καβάλας, με την οποία τον καλεί να κλείσει όλες τις οφειλές που έχει (σε ντόπιους επιχειρηματίες, δημόσιο, προσωπικό και ΕΠΟ), επισημαίνοντας ότι είναι αποφασισμένη να μην αφήσει το θέμα να περάσει έτσι γι’ αυτό και ήδη το νομικό επιτελείο θα ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε αυτές οι οφειλές να βαρύνουν αυτούς και μόνο που τις δημιούργησαν!

Στην ίδια ανακοίνωση, γίνεται λόγος για ακολούθους του Ιρανοκαναδού επιχειρηματία που κυκλοφορούν στην Καβάλα σα να μη συμβαίνει τίποτα, αλλά και για την επένδυση του στην Αλάνα της Ν. Ηρακλείτσας, όπου αναφέρεται ότι είναι… ωραία όλα αυτά αλλά με όλο αυτό το οικονομικό παρελθόν τους θυμίζει το τραγούδι «…είναι κακό να χτίζεις παλάτια στην άμμο».

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρει σχετικά: «Από φέτος η ποδοσφαιρική μας ομάδα πλαισιώθηκε από ανθρώπους με όραμα και  ξεκάθαρο στόχο να ξεφύγει ο ΑΟ Καβάλα σε πρώτη φάση από την Γ’ Εθνική και με σταθερές βάσεις, χωρίς εμπόδια και οικονομικά προβλήματα να βρεθεί ακόμη ψηλότερα, εκπληρώνοντας τα όνειρα των φιλάθλων μας και δικαιώνοντας τους αγώνες και τις θυσίες του κόσμου τα προηγούμενα χρόνια.

Όμως, τροχοπέδη σε όλα αυτά αποτελούν τα χρέη της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 που ως επί το πλείστων αφορούν τον κ. Haditaghi και τους ακολούθους του, oι oποίοι τριγυρνούν  αμέριμνοι και δραστηριοποιούνται στην Καβάλα σα να μην συμβαίνει τίποτα! Ωραία τα Hamptons και τα μεγάλα project, οι σοβαρές επενδύσεις και η διαφήμιση τους αλλά με όλο αυτό το οικονομικό παρελθόν μας θυμίζουν το τραγούδι «…είναι κακό να χτίζεις παλάτια στην άμμο».

Ο ΑΟ Καβάλα τους καλεί άμεσα να τακτοποιήσουν όλες αυτές τις οφειλές που αφορούν τους ντόπιους επιχειρηματίες που στήριξαν & στηρίζουν την ομάδα μας εδώ και πολλά χρόνια, το Δημόσιο, το προσωπικό, την ΕΠΟ. Άλλωστε για έναν τέτοιο επιχειρηματία με τόσο μεγάλο βεληνεκές, αυτά τα χρέη είναι λίγα όσο και μια χαμένη παρτίδα στο πόκερ… Να είναι σίγουροι ότι δεν είναι κάτι που θα το αφήσουμε να περάσει έτσι και ήδη το νομικό μας επιτελείο θα ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε αυτές οι οφειλές να βαρύνουν αυτούς και μόνο που τις δημιούργησαν, και όχι την ιστορική μας ομάδα.

Ο Γ. Διαμαντίδης και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης ενωμένοι μαζί με τον φίλαθλο και εμπορικό κόσμο της πόλης είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την ομάδα εκεί που απαιτεί η ιστορία της, και τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο σε αυτό ώστε να υλοποιήσουμε το όνειρο όλων για έναν μεγάλο, υγιή και δυνατό ΑΟΚ».