Ευχαριστούμε για τον νέο φωτισμό στα γήπεδα τένις

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμο Καβάλας από τους συλλόγους που καλλιεργούν το άθλημα στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα

Την ικανοποίηση τους προς τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας αλλά και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, για την τοποθέτηση νέου φωτισμού στα γήπεδα τένις του ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου», εκφράζουν οι σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στο σημείο. Με επιστολή τους ο ΑΟΑ Καβάλας, ο ΟΑ Καβάλας «Αλέξανδρος», ο ΑΟ Καβάλας «Μακεδονικός» και ο ΑΟΑ Πρωταθλητών, τονίζουν ότι ένα χρόνια πρόβλημα των γηπέδων λύθηκε και ότι απ’ εδώ και πέρα πλέον θα μπορούν να φιλοξενούνται εκεί αγώνες υψηλού επιπέδου, ενώ οι αθλητές θα μπορούν να προπονούνται σε καλύτερες συνθήκες.

Η επιστολή αναφέρει: «Αξιότιμε Δήμαρχε και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, με την παρούσα θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την άριστη συνεργασία και την εύρυθμη λειτουργία του αθλήματος της Αντισφαίρισης στα γήπεδα που βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο του Γυμναστηρίου Αλεξάνδρα Δήμογλου.

Τα γήπεδα του Τένις έχουν ανάγκη από γενική αναβάθμιση και υποστήριξη σε πολλούς τομείς, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στου Δημότες της πόλης μας ένα καλύτερο περιβάλλον. Το άθλημα του τένις είναι από τα πλέον ανερχόμενα σε όλη την επικράτεια.

Ένα σημαντικό βήμα έγινε με την τοποθέτηση νέου φωτισμού, το οποίο ήταν ένα χρόνιο πρόβλημα και επιτέλους δόθηκε λύση, η οποία θα βοηθήσει τους συλλόγους να φιλοξενήσουν αγώνες υψηλού επιπέδου, αλλά και τους αθλητές να μπορούν να προπονηθούν με τις καλύτερες συνθήκες.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που είστε αρωγοί και συμβάλλετε με κάθε δύναμη στην ικανοποίηση των αιτημάτων μας. Γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα είναι πολλά, αλλά ευελπιστούμε ότι  θα συνεχίσετε το έργο σας για το καλό των παιδιών που ασχολούνται με το άθλημα του Τένις».